Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Intel ARC A770 16 GB & ARC A750 8 GB

Intel ARC A770 16 GB & ARC A750 8 GB


cutt.ly/xBelQL8

Tot slot, dat is het eerste woord dat de start van deze test samenvat, want ja, we wachten al lang op een Intel GPU. Laten we niet vergeten dat onder de geruchten over productiestops en vertragingen dit Intel’s eerste generatie grafische kaarten is. Zoals Raja herhaaldelijk heeft opgemerkt, was het aantal obstakels voor de eerste lancering groot. Maar vandaag zijn we blij om u te vertellen dat we in het lab naast de Intel ARC A750 met 8 GB een exemplaar van de Intel ARC A770 met 16 GB hebben.

Ter herinnering: Intel lanceerde in juni zijn eerste instapmodel, de ARC A380-versie. Hier, met die A770- en A750-kaarten, zitten we op de twee high-end modellen van het merk waarvan we hopen dat ze concurrentie zullen zien van AMD en NVIDIA met 1080p- en 1440p-definities. Merk tot slot op dat de Intel A580 ook in de software zit, maar zeker niet meteen.

Intel Frankrijk vat het goed samen, nederig aankomen met de eerste generatie, niet te vergeten waar ze vandaan kwamen en waar ze naartoe willen. Laten we het persoonlijk niet vergeten, het is een hele opluchting om een ​​derde merk te zien landen in de wereld van GPU’s met zeker de middelen om kaarten te herverdelen.

Van onze kant willen we u altijd de meest relevante resultaten geven, waardoor we onze grafieken regelmatig moeten bijwerken. En dat is weer het geval met de “re-pass” van al onze GPU’s op onze testbank met de nieuwste chauffeurs Nog beschikbaar. Zoals u weet, kost dit tijd, dus nog niet alle GPU’s worden teruggezet naar onze grafische afbeeldingen, maar dat zal de komende dagen gebeuren. Helaas hebben we bijna 36 uur verloren door een storing in de hoofd-SSD die al onze games bevat. Alleen al het hebben van een VDSL-verbinding, de tijd om ze allemaal opnieuw te downloaden, zorgde voor een enorme vertraging.

READ  Destiny 2 - Waar is Xûr en wat is zijn uitrusting? 31 december 2021

Maar maak je geen zorgen, de belangrijkste concurrenten van de ARC A770 en ARC A750 zijn aanwezig en onze graphics zullen zich richten op 1080p- en 1440p-definities.