Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Blizzard legt uit dat de lancering van Overwatch 2 is mislukt vanwege DDoS-aanvallen – GameSpot

Blizzard legt uit dat de lancering van Overwatch 2 is mislukt vanwege DDoS-aanvallen – GameSpot

Je zou denken dat, voor de eindeloze wachtrijen bij de ingang van de servers die enkele tientallen minuten hadden kunnen duren, het publiek het Overwatch-vervolg binnenstormde, dat zijn eigen servers permanent uitschakelde om plaats te maken voor zijn opvolger. De opkomstcijfers zijn waarschijnlijk uitstekend, maar het grote publiek zal zich vanaf de avond van 4 oktober herinneren dat een mislukte lancering werd ontsierd door verbindingsproblemen.

Een groot aantal spelers is mogelijk berichten tegengekomen zoals “Onverwachte serverfout”, onverwachte onderbrekingen in het midden van het spel, of alleen items, cosmetica en beloningen die niet in hun verzameling voorkomen. Vooral tijdens fase Log in Er doen zich problemen voor, de meeste spelers proberen tegelijkertijd hun informatie in te voeren. Onthoud dat het spel gratis om te spelenDat kan het grote aantal verbindingen verklaren.

Het was hoe dan ook het eerste nummer om al deze zorgen uit te leggen, nadat Blizzard Entertainment-president Mike Ybarra de eerste tweet had gekraakt.

“Onze teams werken aan het oplossen van serverproblemen met Overwatch 2. We zijn verheugd om het enthousiasme van spelers voor de titel te zien en zullen deze problemen blijven oplossen om ervoor te zorgen dat ze zoveel mogelijk plezier beleven aan het spelen. Bedankt voor je geduld. “

Later op de avond moest hij de feiten onder ogen zien: serverproblemen waren niet alleen te wijten aan de populariteit van het adres, maar aan DDoS-aanvallen van kwaadwillende internetgebruikers.

“We zijn helaas het slachtoffer van een massale DDoS-aanval op onze servers. Onze teams werken er hard aan om de gevolgen te minimaliseren. Dit verklaart veel van de verbindings- en ontkoppelingsproblemen op dit moment.”

Deze morgen, Monitor 2 Het is nog steeds de meest bekeken game op Twitch, met op dit moment 127.000 kijkers.

READ  Het spervuur ​​van vallende sterren bereikt vrijdagavond zijn hoogtepunt