Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ineos profileert zich als de ster van het Franse wielrennen

Ineos profileert zich als de ster van het Franse wielrennen

De Britse wielerploeg Ineos Grenadiers maakte woensdagochtend via haar officiële account op Twitter de komst bekend van de Française Pauline Ferrand Prevot, die voor twee seizoenen tekent.

Pauline Ferrand-Prévot heeft een nieuw team. En inderdaad, op woensdagochtend, via zijn account Twitter Het Britse wielerteam Ineos Grenadiers heeft de komst aangekondigd van een mountainbike-specialist, met ingang van volgend seizoen. De Fransen tekenden een contract voor twee jaar. Habs denkt nog na over de 2024-editie van de Olympische Spelen in Parijs. Een prestigieus evenement dat simpelweg zijn belangrijkste doel in zijn carrière is. Met dat in gedachten heeft de viervoudig wereldkampioen mountainbike (2015, 2019, 2020 en 2022) ervoor gekozen om haar huidige opleiding, BMC, te verlaten. Een team dat hij de afgelopen twee seizoenen heeft gehad. Ineos Grenadiers is het team van de Engelse Olympisch kampioen Tom Bidcock. In tegenstelling tot dit zullen de Fransen echter geen kalender onderweg hebben.

Ferrand-Prévot houdt mountainbiken een prioriteit

Zo veel als zijn nieuwe training bevat, heel eenvoudig, een wielerploeg voor vrouwen op de weg. Dus haar prioriteit zal nog steeds mountainbiken zijn, zoals de belangrijkste belanghebbende zelf uitlegde, in hetzelfde persbericht waarin haar komst wordt geformaliseerd: “Het Olympisch goud is de enige medaille die ontbreekt op mijn lijst, en dat is dat. Wat ik wil een bot. Dat is waarom ik me bij Ineos aansluiten. Ik moet nog veel leren en dit is het beste team dat me kan helpen dit doel te bereiken.” Deze winter zal Pauline Ferrand-Privo deelnemen aan het veldritseizoen, met name het EK in de discipline., die begin november volgend jaar zal plaatsvinden, in de buurt van Namen. De Française gaat ook naar de wereldkampioenschappen, die op 4 februari worden gehouden in Hoogerheide in Nederland. Daarna wacht de Mountain Bike World Cup, die in mei volgend jaar in Valkenburg, Nederland, wordt geopend.

READ  Mbappe, Neymar, Messi, Ramos ... Pochettino vertrouwt alle hot topics in Spanje