Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Indrukwekkend” “Excessive Barbarian” een verbluffende nieuwe test die kijkers verbluft

elk jaar, Kasteel van Bojaren Het vernieuwt zichzelf door nieuwe en spannendere evenementen te introduceren bij kandidaten en kijkers. Op zaterdag 26 juni 2021 opende Bruno Gillon de “Rotor Cabin”. Een test die onverwacht indruk op hem maakte, of zelfs schokte, de finale op Twitter.

Vang France 2 live

Vanavond voerde een team van atleten, schoonheidskoninginnen en animators een aanval uit op Fort Boyard ten voordele van Les belles fées. Onder hen verscheen voor het eerst een kandidaat in het programma: Amandine Petit, Miss France 2021, die werd vergezeld door Sylvie Teller. Integendeel, een van de teamleden was een vaste klant in het fort: Gastheer Bruno Gillon “Vier” zijn tiende deelname.

Vader Firas Het was dus in zijn eigen belang om zijn verbeeldingskracht te verdubbelen als hij hem in de problemen wilde brengen. En daarom gaat er niets boven het destabiliseren door het in een geheel nieuwe test te lanceren. Eenmaal ter plaatse realiseerde Bruno Gillon zich dat de “ronde hut”, die hij beschreef Olivier Min Zoals ‘een bepaald soort telefooncel’ […] Omdat de situatie op een gegeven moment uit de hand zou lopen, “had het geen enge naam.

‘Fort Boyard’-video: Amandine Petty raakt in paniek als ze in de leegte springt

Uitgerust met een veiligheidsgordel, moest hij verhuizen naar deze hut die in de leegte was opgehangen, aan het einde van een oprit. En pak de telefoon om de puzzel van pater Firas te horen zonder echt te weten wat te verwachten. “Ik hoop dat het eerst op andere mensen wordt getest”, grapte hij voordat hij zich zorgen maakte over de vele rotsen eronder. “Luister, de zee is kalm, er is geen wind”, adviseerde pater Firas hem op zijn beurt, voordat hij besloot dat hij een “klein mechanisme” zou starten.

READ  In het slechtste geval en overstuur, wordt Grégoire Leonette ziek en geeft ze haar het nieuws

In de loop van de puzzel werd de cabine steeds meer naar de zee gekanteld. Zeker in een haast om het af te maken, gaf Bruno Gillon alles om het antwoord op het raadsel te vinden, en slaagde er heel snel in. Helaas voor hem, als zijn goede antwoord een extra sleutel voor zijn team opleverde, leverde het hem geen laatste rol op van de kant van de machiavellistische vader Firas.

Terwijl hij hem feliciteerde met de goede reactie, drukte de fortwacht op een knop die de hele hut op zijn kop zette. Toen merkte Bruno Gillon dat hij in de richting van de zee lag, de telefoon nog steeds in zijn hand. Wat schreeuwt van angst bij zijn kameraden en zeer levendige reacties op Twitter. Hield erg van het last-minute-effect, en meer in het algemeen dit nieuwe evenement.

Terwijl anderen eerder zagen dat zo’n onverwacht einde de kandidaten alleen maar kon schokken. Eén ding is zeker, deze test liet de luidsprekers niet onverschillig.

Video. Fort Boyard: Sylvie Teller bij een precieze stop op de spooktrein