Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Football League 1 – TV: Pascal Proud probeert Pierre Menes te verdedigen

Nadat hij uit Canal + was verbannen nadat hij de acties van enkele van zijn vrouwelijke collega’s had onthuld over zijn seksueel significante acties en de beroemde documentaire Marie Portolano “Ik ben een journalist, geen prostituee”, wacht Pierre Menes op de officiële beslissing van de gecodeerde kanaal in zijn geval.

Met het verlies van de rechten op Ligue 1 TV, Nu is haar toekomst waarschijnlijk ver van Canal +. Een wreed einde aan de geschiedenis voor de stervoetbaladviseur, die Pascal Proud maar al te goed kent. Een voormalig voetbaljournalist op TF1, nu gastheer bij Cnews, beschouwde deze noodzakelijkerwijs gevoelige situatie, aangezien ze dezelfde werkgever hebben en er geen officiële beslissing is genomen. Als Pascal Proud echter toegeeft dat de voormalige journalist van L’Equipe het erg slecht deed om zichzelf te verdedigen, vooral tijdens zijn rampzalige bezoek aan Hanoun, geeft hij toe dat het proces van opzet tegen Pierre Menes in zijn ogen een beetje gemakkelijk is.

« Ik ken hem al dertig jaar. Ik zou geen slechte dingen over haar zeggen. Timing is niet gemakkelijk voor hem. Het is ingewikkeld om de 2021-bril te nemen om 2011 of 2016 te beoordelen. Aan de andere kant, wat vijf of tien jaar geleden had kunnen worden gezegd of gedaan, is vandaag niet meer mogelijk. Misschien had hij dat moeten zeggen’ Pascal Proud bevestigd in een interview met Parijse. Of de gebeurtenissen nu vijf of tien jaar geleden plaatsvonden is één ding, maar het is nog steeds moeilijk te rechtvaardigen dat tijdens een programma de rok van een journalist voor een publiek wordt opgetrokken, of voor de camera’s een kus op de mond wordt geforceerd in de naam van ronduit lachen of humor, als de betrokkenen het daar helemaal niet mee eens zijn. In ieder geval is Pierre Menes voorlopig vrij, ook al laat hij altijd wat opmerkingen of opmerkingen over de wedstrijden van het Franse team vallen, wat het bewijs is dat de passie er nog steeds is. Het heeft ook aanbiedingen van verschillende modi om aan het begin van het schooljaar of later terug te stuiteren.

READ  Amerikaanse zanger Harry Belafonte ontvangt Ridder van het Legioen van Eer