Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Indiana Jones and the Dial of Destiny: Trailer in VOST + JOUW MENING!

Prachtige exclusieve São Paulo Comic-Con TrailerIndiana Jones5die nu heet Indiana Jones en de wijzerplaat van het lot (Indiana Jones en de wijzerplaat van het lot)! Alles is aanwezig, vanaf de terugkeer van John Rhys-Davies naar Salah. Zonder zijn lippen in de heilige graal te hoeven dopen, vindt Harrison Ford de eeuwige jeugd dankzij de magie van digitale verjonging! (Hoe lang duurt het voordat een petitie wordt gelanceerd waarin wordt opgeroepen tot een remake Solo: een Star Wars-verhaal Met dezelfde technologie?) Dus wat waren je eerste indrukken van deze trailer? Zal onze favoriete archeoloog de kans krijgen om zijn carrière op een hoog niveau te beëindigen na de misstap die plaatsvond Indiana Jones en het koninkrijk van de kristallen schedel ? Indiana Jones en Operatie Paperclip Had het een betere titel kunnen zijn? En vooral, wat is een “Disc of Destiny”?

[Synopsis reconstitué] In 1969 leeft de Amerikaanse archeoloog en avonturier Indiana Jones ten tijde van de Space Race. Jones begint achterdochtig te worden wanneer de regering van de Verenigde Staten voormalige vijanden uit de Tweede Wereldoorlog rekruteert in een wanhopige poging de Sovjet-Unie te verslaan. Zijn dochter Helena vergezelt hem op zijn reis. Ondertussen zit Fuller – een voormalig lid van NASA – in het maanlandingsprogramma en wil hij van de wereld een betere plek maken… op zijn eigen manier.

Indiana Jones5 Gemaakt door James Mangold Het wordt op 28 juni 2023 in Frankrijk uitgebracht Harrison Ford (Indiana Jones), Phoebe Waller-brug (Helena), John Rhys-Davies (Salah) , Mads Mikkelsen (Voller), Boyd Holbrook (klepel), Toby Jones (basilicum), Shawnette Renée Wilson (Metselaar), Thomas KretschmannEn de Antonio Banderas En de Olivier Rijkers.

READ  Game Marion (thuisscènes) afwezig op de prime: trieste reden onthuld