Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De beroemde actrice Mylene Demongot is op 87-jarige leeftijd overleden als gevolg van een langdurige ziekte

De beroemde actrice Mylene Demongot is op 87-jarige leeftijd overleden als gevolg van een langdurige ziekte

GRATIS MIDI-INFORMATIE De actrice, vooral bekend van haar rollen in “Fantomas” of zelfs “Camping”, stierf op 87-jarige leeftijd. Henri Jean Servat, schrijver, journalist en vriend van de kunstenaar, kondigde zijn verdwijning aan.

Haar naam was Marie-Helene Demongeot, maar ze was beter bekend onder haar artiestennaam Mylène.

Vergeleken in het licht van haar blondines met haar vriendin Brigitte Bardot aan het begin van haar carrière, wist ze hoe ze haar plaats in de Franse cinema moest veroveren.

Ze was haar carrière begonnen als model.

Van model tot actrice en producer

Op 17-jarige leeftijd verscheen ze in haar eerste film, in 1953, Les Enfants de l’amour.

Maar dankzij haar rol als Abigail in “Les Sorcieres de Salem” naast Yves Montand en Simone Signoret, is ze klaar om te scoren.

Ze zal met name spelen in de verfilming van “Bonjour Tristesse” van Françoise Sagan door Otto Preminger en in de serie “Fantomas”.

Ze begon toen met produceren terwijl ze haar acteercarrière voortzette. Onlangs zullen we ons zijn rol in “Camping” herinneren.

“Ze was een groot kunstenaar. Ze bracht haar jeugd door in Montpellier”

Met grenzeloze droefheid kondigt Henri-Jean Servat ons het nieuws van zijn overlijden aan, deze donderdag 1 december.

“Ze was een geweldige artieste. Ze bracht haar jeugd door in Montpellier, trouwde in de kapel van Palavas-les-Flots en was dol op het gebied. Ze zette zich in voor de bescherming van dieren. Ze was een vriend van meer dan 40 jaar die stierf na een langdurige ziekte.”

Ik ben geschokt dat ik vandaag de reis van Mylene Demongut naar de hemel moet delen, zo’n lieve en mooie artiest, geweldige actrice, lieve vriendin van boven de 40 en een zeer actieve dierenadvocaat. Rust in vrede. Ik zal altijd van je houden.

-HenryJeanServat (@HenryJeanServat) 1 december 2022