Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

India meldde bijna 315.000 nieuwe gevallen binnen 24 uur, een wereldrecord

India kondigde op donderdag 22 april aan dat het binnen 24 uur bijna 315.000 nieuwe gevallen van Covid-19 had geïdentificeerd, een wereldrecord, aangezien ziekenhuizen in New Delhi te kampen hadden met een zuurstoftekort.

De tweede pandemiegolf, die met name wordt toegeschreven aanDubbele giekWat betreft het virus en het in stand houden van de massabijeenkomsten die de vervuiling bevorderden, staat de schijnwerper opnieuw op de vervallen aard van het Indiase gezondheidssysteem. Donderdag meldde het ministerie van Volksgezondheid 314.835 nieuwe besmettingen, wat een dagelijks rapport is dat geen enkel land ter wereld eerder had geregistreerd. Dit brengt het totale aantal officieel geregistreerde gevallen in India, het op een na zwaarst getroffen land door de epidemie, op 15,9 miljoen.

In totaal werden in India 2.074 doden geregistreerd over een periode van 24 uur, waarmee het officiële aantal epidemische doden op bijna 185.000 komt, maar het aantal gevallen en sterfgevallen per hoofd van de bevolking is in India nog steeds veel lager dan in veel andere landen. Zich ervan bewust dat India en zijn 1,3 miljard mensen hulp hebben geboden,Wederom een ​​geweldige strijdNarendra Modi, premier, vroeg dinsdag 20 april in een televisietoespraak tot zijn landgenoten om meer inspanningen om het Coronavirus te bestrijden. Verschillende ziekenhuizen en klinieken in de hoofdstad deden een wanhopige oproep aan de centrale overheid om dringend te voorzien in zuurstoftoevoer om honderden patiënten met beademingsapparatuur te voeden.

Zie ook – In India zijn crematoria en begraafplaatsen overvol met virale sterfgevallen

READ  Amerikaanse inlichtingendienst zegt dat het Russische leger lijdt aan 'ernstig tekort aan mankracht'