Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een man probeerde zijn moeder op te eten

(Illustratie) Een politieagent in Spanje – Andir Gelenia / AFP

De vloer Spaans Er werd een gevangenisstraf van 15 jaar geëist tegen een man die deze week werd berecht voor het wurgen van zijn moeder en het eten van in stukken gesneden lichaamsdelen.

Het wordt “de kannibalen van Ventas” genoemd, verwijzend naar de provincie Madrid Toen de politie de gruwelijke overblijfselen ontdekte, staat de verdachte – Albert SG – sinds maandag terecht voor ”
doden En de “ontheiliging van het lijk.”

Gesmoord en gehakt

Volgens de aanklacht gaan de feiten terug tot begin 2019, toen de verdachte ruzie maakte met zijn 69-jarige moeder in het appartement dat ze deelden in de wijk Las Ventas, waar de arena van de hoofdstad is gevestigd. Spaans. Nadat hij haar had verstikt, sleepte hij haar lichaam naar zijn kamer om haar met een zaag te snijden en keukenmessen om haar te ‘verbergen’.

En de Aanklager vervolgde in dit document: “Toen het lichaam eenmaal in stukken was gesneden, voedde de beschuldigde van tijd tot tijd de overblijfselen van het lichaam gedurende 15 dagen en bewaarde andere stukken in verschillende plastic containers in het appartement en in de koelkast.” Hij stopte ook andere stukken in de vuilniszakken en gooide ze weg.

“Danteske scène”

Volgens lokale media zei een politieagent, die hem tijdens het proces hoorde, dat de beklaagde, toen hij het appartement binnenkwam, zei dat hij wat rauwe stukken at, andere kookte en wat aan de hond gaf.

Lokale media meldden dat de man, waarvan de politie zei dat hij leed aan drugsproblemen, in februari 2019 werd gearresteerd terwijl de politie op zoek was naar zijn moeder, die door een vriend als vermist werd opgegeven.

Toen de politie hem vroeg of zijn moeder in het appartement was, antwoordde hij bevestigend en liet hij de agenten binnen. “We kwamen een verontrustende scène tegen”, zei een politieagent, die om anonimiteit op Telecinco vroeg. Aanklagers eisten ook dat de “Ventas-kannibaal” 90.000 euro zou betalen als schadevergoeding aan zijn oudere broer.311

Betrokken

READ  50% van de volledig gevaccineerde volwassenen is bereikt in de Verenigde Staten