Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Incidentie per afdeling in Parijs en Ile-de-France

Geschreven door Julie M.

Gezondheidsautoriteiten blijven het besmettingspercentage per afdeling monitoren als maatstaf om te zien of maatregelen moeten worden aangescherpt of versoepeld. Om het leven van de inwoners van Ile-de-France gemakkelijker te maken, is hier een kaart van het besmettingspercentage per departement in de regio Ile-de-France en in Parijs voor dinsdag 14 september 2021, geselecteerd uit gegevens verstrekt door de overheid.

hoe infectiepercentage Wie dan ook secties Van Ile-de-France ? De dichtstbevolkte regio van Frankrijk isIle de France Hard getroffen door de eerste en vervolgens de tweede golf van COVID-19.

De overheid en gezondheidsautoriteiten gebruiken zeer specifieke criteria om de omvang van het virus in elk van de Franse departementen te bepalen: Infectiegraad voor inwoners van alle leeftijdsgroepen, en de Incidentie bij ouderen, de meest kwetsbare COVID-19.

Dit is geweldig zaterdag 11 september 2021 (gepoolde gegevens), de incidentie hiervan is tot een gemiddelde 100.40 in Frankrijk. werkgelegenheid Ile de France, ditzelfde percentage neemt geleidelijk weer af, tot 108, 10.

Bovendien, volksgezondheid Frankrijk bepaalt dat dit infectiepercentage Het aantal mensen dat voor het eerst in meer dan 60 dagen positief testte over een gespreide week (RT-PCR en antigeentests gecombineerd) vertegenwoordigt de populatieomvang. Het wordt uitgedrukt voor 100.000 mensen Hiermee kunt u geografische regio’s met elkaar vergelijken.

De incidentie kan fluctueren, afhankelijk van screeningactiviteiten en deadlines voor het rapporteren van resultaten. Elke sectie is gecategoriseerd door drie kleuren: in rood de secties met Hoge infectiegraad, in oranje degenen die hebben Gemiddeld infectiepercentage, in groen, secties met a lage incidentie.

Incidentiepercentage (alle leeftijdsgroepen samen) per departement, in dit Ile-de-France dinsdag 14 september 2021 :

grote kroon:

Evelien (78): 99,1

Val d’Oise (95): 119,6

Reden (91): 108,1

Sin en Marne (77): 91,8

Kleine Kroon en Parijs:

Val de Marne (94): 110.0

Seine-Saint-Denis (93): 143,8

Hauts-de-Seine (92): 102.6

Parijs (75): 93,3

READ  Wetenschappen. De terugkeer van de wolharige mammoet naar de Noordpool? Een Amerikaans bedrijf werkt eraan