Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

In Rusland is vaccinatie vertraagd door wijdverbreid wantrouwen

Rapport – Terwijl variabele delta’s in het land woeden, worstelt het Kremlin met het opleggen van maatregelen om een ​​derde golf tegen te gaan.

Speciale gezant voor Vologda

Het is gebruikelijk om te zeggen dat Moskou of St. PetersburgDit is niet het echte Rusland., dat wil zeggen, landelijke gebieden, de meest traditionele. Het lijkt erop dat als het gaat om vaccinatie tegen Covid-19, dit gezegde van toepassing is. Terwijl Moskoviet Het is logischerwijs een van de meest bestoven Russische regio’s (35%, wat nog steeds laag is), en is complexer in gebieden. Landelijk heeft bijvoorbeeld slechts 23% van de Russen ten minste één dosis gekregen van een van de vier nationale vaccins die in omloop zijn.

Je hoeft niet ver van Moskou te gaan om het voorouderlijke Rusland te ontmoeten. 400 kilometer ten noorden van de hoofdstad, voorbij de machtige Wolga, zijn we hier in Vologda. Opgericht in 1147 of 1264, afhankelijk van de versie, aan de oevers van de gelijknamige rivier, is de eerbiedwaardige Vologda, met zijn kloosters en het Kremlin, een van de historische Russische steden in de tijd van de onafhankelijke vorstendommen, vóór Rusland

Dit artikel is alleen voor abonnees. Je hebt nog 89% om het te ontdekken.

Vrijheid kent geen grenzen, net als je nieuwsgierigheid.

Lees je artikel verder voor 1 euro voor 2 maanden

Al geabonneerd?
Inloggen

READ  Vakanties in Spanje: Geconfronteerd met dreiging in deltavorm, worden de omstandigheden moeilijk