Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

In Nederland wordt het leven geruïneerd door belastingcorruptie

Bewijs

Het artikel is gereserveerd voor abonnees

Bijna vijftien jaar lang hebben de Nederlandse autoriteiten 30.000 gezinnen mishandeld, voornamelijk met een nederige en allochtone achtergrond, om hun hulp terug te betalen. Een ramp voor gezinnen en een schandaal voor de regering die half januari aftrad.

In de schemerige keuken van de 30-jarige Sharon Loxer klinkt een wasmachine. Op de vensterbank van zijn woning in Almer, een buitenwijk van Amsterdam, sieren twee schilderijlijsten het sobere decor. Binnen, familiefoto’s met twee lachende kinderen. “Dit zijn mijn dochters. Ik vecht elke ochtend voor ze.” Met haar vingertoppen tikte ze zenuwachtig op een hele archiefkast. Er verschijnt een stempel in blauw en dik op het eerste vel: “Belastingambtenaren” (“Belastingambtenaren”). Na jaren van slepen verwacht Sharon eindelijk antwoorden. “Ze hebben me alles afgenomen, Het jonge blonde meisje zucht. Ik kan niets bezitten, auto of huis, zelfs mijn telefoon niet ! Alles staat op naam van mijn man.

Sharon maakt deel uit van een team 30.000 gezinnen zijn getroffen door een monumentale belastingfout door de Nederlandse overheid. Net als andere ouders heeft Sharon noch het geduld noch de moed om te wachten. Ze weet dat de regering iets verkeerd heeft gedaan. De Nederlandse regering trad op 15 januari af en bood haar excuses aan nadat het catastrofale onderzoeksrapport een maand eerder was uitgebracht. Vandaag de dag vraagt ​​een dertigjarige man om compensatie en herstel “Minstens 60 000 euro », In 2013 volledig terug te betalen bedrag aan de overheid bij afwezigheid.

Beschuldigd sinds 2009, misdrijf, fraude …

READ  De regering treedt af en wordt ondergewaardeerd door een loonschandaal