Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

In Nederland heeft Geert Wilders moeite om een ​​regeringscoalitie te vinden nadat zijn onderhandelaar aftrad.

In Nederland heeft Geert Wilders moeite om een ​​regeringscoalitie te vinden nadat zijn onderhandelaar aftrad.

Zware klap voor Geert Wilders. De persoon die verantwoordelijk is voor de onderhandelingen werd dit weekend gedwongen af ​​te treden nadat hij in de Nederlandse media werd beschuldigd van fraude terwijl de Partij voor de Vrijheid (PVV) een coalitie probeert te vinden om een ​​regering te vormen na een dramatische overwinning bij de Nederlandse parlementsverkiezingen op 22 november. Zijn voormalige bedrijf.

Kom van Stryn, wiens commentaar werd geciteerd door een Nederlandse krant NRCDeze beschuldigingen zijn dus onder de aandacht gebracht “Niet conform” Met de hem toevertrouwde taak: “Ik heb Geert Wilders en de Kamervoorzitter daarom laten weten dat ik mijn functie met onmiddellijke ingang neerleg. » De senator zou zijn werk maandag officieel beginnen met een bijeenkomst Geert Wilders.

De rest staat na deze advertentie

Dezelfde krant meldde deze zondag in haar columns dat de voormalige werkgever van Gom van Strien, Utrecht Holdings, aangifte had gedaan bij de politie van de vermeende fraude door de senator en andere collega’s. De betrokken premier heeft de beschuldigingen veroordeeld “ongegrond” Dat maakte hij ook bekend “Voldoet aan alle wet- en regelgeving”.

De rest staat na deze advertentie

Langdurige onderhandelingen

Een optimistische Geert Wilders gaf echter toe dat dit niet het geval was “Het begin dat hij droomde”. En hij zei dat hij nog steeds premier wil worden. Gomm zei dat hij een nieuwe onderhandelaar overweegt om Van Stryn te vervangen “Verre van politiek” Ook zei hij dat zijn benoeming vanaf dinsdag kan plaatsvinden.

Aan het einde van de peiling zei Geert Wilders voorstander te zijn van een coalitie met de New Social Deal van hervormer Peter Omdzigt (NSC, 20 zetels), de Boeren-Citizen Beweging (BBB, 7 zetels) en de centrumrechtse partij. Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD, 24 zetels). Dilan Yesilkos, voorzitter van de VVD, heeft al uitgesloten dat hij in een regering onder leiding van Wilders zal zitten, maar heeft aangegeven daarvoor open te staan. “Steun voor centrumrechtse coalitie”.