Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

In Las Vegas komen duizenden Trump-aanhangers samen om de ‘perverselingen’ te verwelkomen

In Las Vegas komen duizenden Trump-aanhangers samen om de ‘perverselingen’ te verwelkomen

Er zijn duizenden van hen op zondag, ondanks de hittegolf die Las Vegas overspoelt, om de reis te maken om de man aan te moedigen die ze meer dan wat dan ook terug willen zien in het Witte Huis: Donald Trump, wiens laatste strafrechtelijke veroordeling geen invloed op hem heeft . Het gewicht is hier niet zwaar. “Het maakt mij niet zoveel uit wat er met mij gebeurt proces Dit zal niets veranderen, ik zal op hem stemmen.”Lindsay Elliott, die met haar gezin naar Sunset Park in de World Games Capital, in het zuidwesten van de Verenigde Staten, kwam, vertelde AFP.

De moeder gelooft zelfs dat het feit dat de Republikein werd veroordeeld wegens het betalen van geld aan een pornoster zo zal zijn“helpt” In zijn campagne. “De Amerikanen hebben er genoeg van en zijn boos.”Zegt. Donald Trump is in Las Vegas om zijn eerste grote bijeenkomst sinds de uitspraak in New York bij te wonen, omdat Nevada een van de belangrijkste staten is die hij zal moeten winnen om Joe Biden te verslaan en de presidentsverkiezingen in november te winnen. De herkansing zal naar verwachting dichtbij zijn.

“We zullen de familie Biden ten val brengen.”De voormalige Republikeinse president (2017-2021), die de overwinning van Democraat Joe Biden (81 jaar) in november 2020 nooit heeft erkend en hem nog steeds bespot, behandelde hem als…“Incompetent” En gebaseerd op ‘De slechtste president in de geschiedenis van ons land’. De miljardair, die vrijdag 78 wordt, kan rekenen op een trouwe achterban, getuige de kilometers lange rij langs Sunset Park om zijn bijeenkomst bij te wonen. Hoewel de gemeten temperatuur om 10.00 uur 34 graden Celsius was.

READ  Het hoofd van NASA vreest de ontwikkeling van China's militaire ruimtevaartcapaciteiten

Katalysator proces

Lindsay’s dochter, Mackenzie, zal voor het eerst stemmen bij deze verkiezingen. Zei ze tegen zichzelf “Erg opgewonden” Om erbij te zijn en ervan overtuigd te zijn dat Donald Trump sterk uit zijn vernederende proces in New York zou komen. “Ik denk dat dit meer kiezers zal aanmoedigen om naar de stembus te gaan.”, jij verwacht. In de verzamelde menigte droegen velen het traditionele rood van de Republikeinse Partij of de kleuren van de Amerikaanse vlag.

Sommigen zijn er, gezien de drukte, van overtuigd dat ze geen enkele kans hebben om de ontmoetingsplaats te betreden. Ze verlaten dus de wachtrij, maar blijven in het omliggende park om de uitzending op hun telefoon te beluisteren. Dit is het geval voor Anne, die met een vriendin kwam. “Er zijn veel mensen, dat is positief.”Felicitaties aan de vrouw, zegt ze tegen zichzelf “een verrassing” Van rijkdom. Ik zag Donald Trump voor het eerst in levende lijve tijdens zijn inauguratietoespraak in Washington in 2017.

Openbaarmaking van het proces

Onder deze activisten is het recente veroordelingsvonnis tegen de voormalige president een krachtig symbool van de verdorvenheid van Amerika. “Onze harten breken als we zien dat Amerika deze kant op gaat.”’, vertrouwt Shay Chan, 25, toe tijdens zijn eerste Trump-campagnebijeenkomst. “Dit doet niet alleen Trump pijn, het doet alle Amerikanen pijn. “Als het Trump kan overkomen, kan het iedereen overkomen.”.

De overige toeschouwers staken onmiddellijk hun handen in hun zakken en gaven gehoor aan de oproep van hun leraar. ‘Ik heb geld aan zijn campagne gedoneerd zodra de uitspraak viel.’zegt Beth Matthews, 72. Karen Hall, een vrouw uit Chili, vindt het jammer dat ze niet kan stemmen omdat ze geen Amerikaans staatsburger is. Maar ze vindt het belangrijk om deze zondag aanwezig te zijn. “Het maakt me heel verdrietig dat ze elk excuus zoeken om hem in de gevangenis te stoppen en hem de schuld te geven van iets verkeerds.”Dit is een vrouw voor wie ongecontroleerde immigratie een beslissende factor is in haar steun.

READ  In Madagaskar was het de eerste klimaathongersnood

“Ik hou niet van de chaos die er heerst. Ik ben een immigrant en ik heb jaren moeten wachten om mijn visum te krijgen en legaal aan te komen, en het stoort me dat zoveel immigranten illegaal aankomen en er doorheen gaan alsof er niets is gebeurd. Het stoort me mij veel, en daarom steun ik president Trump.”. Een van de sterproducten van de dag is een T-shirt met daarop: ‘Ik stem op de rednecks’. Dus als Donald Trump op 5 november niet wordt herkozen, waarschuwde dezelfde persoon zijn aanhangers aan het einde van de toespraak: ‘We stevenen af ​​op de derde wereldoorlog’.