Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

In het VK komen medio 2024 de eerste bankbiljetten met een standbeeld van Karel III in omloop

In het VK komen medio 2024 de eerste bankbiljetten met een standbeeld van Karel III in omloop

De Bank of England maakte dinsdag 27 september bekend dat de eerste bankbiljetten met daarop een nieuw standbeeld van koning Karel III medio 2024 in het Verenigd Koninkrijk in omloop zullen komen, maar de afbeelding wordt eind dit jaar onthuld. Konings foto Het zal verschijnen op de huidige modellen van de vier polymeerbankbiljetten. 5, 10, 20 en 50 pond, Geen andere wijzigingen. Het zal plaatsvinden, volgens een verklaring die een week na de begrafenis van Elizabeth II is uitgegeven.

Bovendien zullen bankbiljetten met de afbeelding van Elizabeth II parallel blijven circuleren en alleen worden ingetrokken als ze beschadigd zijn voor “Verminder de ecologische en financiële impact van het veranderen van de koning”Bepaalt op grond van richtlijnen van het Monetair Instituut Koninklijk Huis.

Bestaande aandelen van bankbiljetten, waarop de overleden koning te zien is, zullen zoals gepland in omloop worden gebracht, terwijl de nieuwe polymeervaluta – die sinds 2016 geleidelijk het papiergeld in het VK heeft vervangen – alleen zal worden gedrukt om deze te vervangen. “versleten bankbiljetten en om aan een algemene toename van de vraag te voldoen”.

Buckingham Palace onthulde maandagavond ook de nieuwe koninklijke brief – de initialen van Karel III – die prominent zal worden weergegeven op overheidsgebouwen en brievenbussen, en zal worden gestempeld op officiële documenten.

Het einde van de koninklijke rouw deze dinsdag

Onder Elizabeth II was het een monogram “EIIR”, voor Elizabeth II Regina (Koningin in het Latijn). Monogram wordt koninklijk “CIIR” Aan Charles III Rex (koning in het Latijn). In de monogramafbeeldingen uitgegeven door Buckingham, verstrengelen de letters C en R zich en zweeft de kroon over de initialen.

READ  Filmfestival van Venetië onder invloed van Netflix en Amazon
Het nieuwe koninklijke portret met het portret van koning Karel III, de opvolger van Elizabeth II.  26-09-2022.

Het nieuwe paleis zal worden omringd door koeriers die Buckingham Palace verlaten “CIIR” Vanaf dinsdag de datum voor het einde van de koninklijke rouw voor de koningin, die op 8 september op 96-jarige leeftijd overleed. Het Buckingham Post Office ziet de passage van 2000 pakketten en brieven per jaar, tussen uitnodigingen en reacties op brieven of officiële kaarten en brieven.

Na het volkslied, nu gezongen in zijn mannelijke versie, “Moge de Heer de koning beschermen”Met de troonsbestijging van Karel III zullen veel aspecten van het dagelijks leven in het Verenigd Koninkrijk veranderen.

Zo zou het gezicht van de nieuwe koning op munten aan de andere kant van het Kanaal verschijnen, maar ook in andere landen van de wereld, of zelfs op Britse postzegels. namen van de overheid Hare Majesteit (Majesteit), Schatkist en Douane zijn al “Zijne Majesteit”.

De wereld met AFP