Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

In deze drie landen leven we in luxe voor slechts 500 euro per maand

In deze drie landen leven we in luxe voor slechts 500 euro per maand

Daar heb je niet veel geld nodig en de zomer duurt bijna het hele jaar door. Hier zijn drie toevluchtsoorden om geld te besparen en op afstand te werken.

Er zijn plaatsen in de wereld, zelfs hele landen, waar mensen heel weinig leven. En voor de Fransen profiteren we van een grote koopkracht dankzij de wisselkoers. Veel, maar niet alle, van deze landen liggen in Azië.

Dat zijn de historische pleinen en de schoonheid van de natuur, meer dan de trois spreken niet meer dan dit artikel over kenmerkende karakteristieken van gemeenten: ils sont tres ûrs, over een coût de la life très bas et sont idéaux for ceux qui travaillent op afstand.

Wonen in luxe terwijl u maand na maand duizenden euro’s bespaart, dat is mogelijk. In sommige gevallen is het zelfs heel gemakkelijk. Het enige wat we hoeven te doen is zorgvuldig kiezen waar we onze tijd doorbrengen. En niet alleen voor korte periodes, zoals uitstapjes of zomervakanties. maar ook voor langere periodes.

Een paar jaar in het buitenland werken kan de perfecte en onvergetelijke ervaring zijn. Je reist terwijl je werkt vanaf je laptop, nieuwe mensen ontmoet en nieuwe plekken ontdekt, en geniet van het leven. Vooral omdat je in landen waar de kosten van levensonderhoud lager zijn, veel kunt doen met hetzelfde salaris.

Dus waarom niet proberen? Waarom doe je dat niet? Voor de duizenden Franse mannen en vrouwen (vooral jongeren) die op afstand werken, is het heel goed mogelijk. Drie van de beste ter wereld bevinden zich in Zuidoost-Azië. daar zijn ze.

READ  China weigert verder mee te werken aan het WHO-onderzoek naar de oorsprong van de epidemie

Thailand

We kennen Thailand met zijn eilanden, het hele jaar door een warm klimaat, tempels en enkele van de vriendelijkste mensen ter wereld. Maar het is veel meer dan dat: het is een van de landen waar veel westerlingen jarenlang op afstand hebben gewoond. U kunt maximaal de helft van uw gemiddelde salaris sparen.

Indonesië

Stel, u krijgt een maandsalaris van 2.300 euro. In een grote Franse of Europese stad zou je een normaal leven leiden. Hoewel je heel voorzichtig bent met je uitgaven. Maar als je dit salaris hebt terwijl je op afstand werkt, en je woont in Indonesië, dan zal het leven dat je gaat leiden luxueus zijn.

Laos

Het derde land waar het de moeite waard is om te leven terwijl je werkt, is Laos. Het is een prachtige plek met ongerepte natuur en een benijdenswaardige culinaire cultuur. De kosten van levensonderhoud in Laos zijn een van de laagste ter wereld, maar tegelijkertijd is het een volkomen veilig land. Door in Laos te wonen terwijl u op afstand werkt, kunt u niet alleen een aanzienlijk deel van uw salaris sparen, maar kunt u ook genieten van een uitzonderlijke leefomgeving en een hogere levenskwaliteit.