Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

In de Verenigde Staten destabiliseert het veranderende consumentengedrag retailgiganten

afwijking – Als reactie op de inflatie besloten Amerikanen plotseling hun uitgaven aan goederen te beperken. Draaien heeft grote gevolgen.

Wall Street geeft de grootste namen in de reële economie boetes die niet zijn gezien sinds de crash van 1987. Retailpioniers Walmart, Target, Costco, Coles en Amazon zagen hun prijzen in een paar uur dalen van 15 naar 25%. Deze bedrijven, die ook de grootste werkgevers in de particuliere sector in de Verenigde Staten zijn, hebben allemaal, in verschillende mate, hun aandeelhouders geschokt door hen te vertellen dat veranderingen in het consumentengedrag hun verkoop ernstig belemmeren.

Als reactie op stijgende prijzen, vooral voor benzine, besloten Amerikanen plotseling hun uitgaven aan goederen te beperken. Luchtvaartmaatschappijen, restaurants en hotels zijn de winnaars bij het verschuiven van budgetten naar diensten. Na de daling in december stellen we vast dat van januari tot maart de consumentenbestedingen van de Amerikanen, alle groepen samen, weer zijn gestegen, ondersteund door volledige werkgelegenheid en het gebruik van spaargelden …

Dit artikel is alleen voor abonnees. Je hebt nog 80% om te ontdekken.

Je vrijheid ontwikkelen is je nieuwsgierigheid ontwikkelen.

Lees je artikel verder voor € 0,99 voor de eerste maand

Al geabonneerd?
Inloggen

READ  Bruno Le Maire stelt een "principieel probleem" om samen te werken met naaste medewerkers van de Russische autoriteiten