Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Ik zou Dennis niet hebben verteld dat we een alliantie hadden gesloten”, zegt Nicholas, die in aflevering 14 wordt uitgeschakeld.

De spion, de dubbelspion, de verrader… In de loop van de weken heeft Nicholas vele titels verdiend Koh Lanta: de vervloekte totem. deze dinsdagavond, Dennis Brugniart Hij doofde de fakkel van de kandidaat vanwege het strategische voordeel dat Olga won. Strateeg, Nicholas was één tot het einde. En het bewijs, zelfs na zijn diskwalificatie, blijft beweren dat er geen alliantie was tussen de voormalige Groene kandidaten. “Ik geef niet toe aan de bescherming van Amber en Francois voor de rest van hun avontuur. Tot de laatste seconden ben ik loyaal aan mijn basiskleur”, legt hij uit aan 20 minuten.

Wat gaat er door je hoofd als Jean Charles aan zijn immuniteitskraag trekt?

Ik was klaar om op elke tip uit te gaan. Het is beter om voorbereid te zijn om niet verrast te worden, zelfs als het nog steeds pijn doet, dan jezelf helemaal te zien gaan, eruit geschopt te worden en onderaan het gat te staan. Ik verwachtte dat Jane Charles een ketting zou hebben. Ik was enigszins verrast toen hij hem vrijliet, daarom waren de stemmen verdeeld tussen hem en Geraldine. Je hebt de staking strategisch gepland.

Waarom had je dat verwacht?

Niets is zeker, je moet volledig wakker zijn. Ik had het gevoel dat er niets was gedaan. Achter zijn waardering en vriendelijkheid voelde ik dat dit het moment was dat hij een ketting zou uitbrengen. In mijn hoofd zeg ik tegen mezelf dat we de stemmen splitsen en dat ik in het ergste geval, als er een nieuwe stemming is bij staking van stemmen, zal winnen…

READ  Disney+ heeft met succes plannen voor de Marvel Loki-serie gewijzigd

Eindelijk, die extra stem aan Olga kost je je plaats…

Voor zover ik me alle scenario’s kan voorstellen, voor zover ik het ooit kan voorzien. Ik kon het me niet voorstellen. Als ik vier stemmen zie, zeg ik tegen mezelf dat Amber of Bastien of François me heeft verraden. Ik geloof het niet echt en als ik zie dat alle drie de vingers omhoog zijn, begrijp ik dat er dubbel wordt gestemd. Ik ga met eer uit omdat het zo krap is voor een schot dat je je niet eens kunt voorstellen. Je moet trots en blij de deur uit gaan met het avontuur dat je hebt bereikt.

Je zegt in de aflevering dat natuurlijk zijn in het maken van verbindingen met groen en geel jouw definitie is van strategisch zijn. Er is dus niet eens aan gedacht?

In de afgelopen 20 jaar hebben we veel strategen gehad die onbeleefd waren tegen hun stijl Koh Lanta. Ik wilde geen strateeg worden. Aanvankelijk creëerde het grote affiniteiten met de greens. Bij de gele had ik veel minder affiniteit maar ze mochten mij ook. Bijna iedereen was geliefd. Door natuurlijk en grappig te zijn, boeiden mensen me. Ik ben een natuurlijke strateeg, want zonder naar een strategie te zoeken, sprak iedereen met me en hield van me. Je hebt mensen met wie je meer verwant bent dan anderen en je moet moeilijke keuzes maken. Dit is het spel, dit is het Koh Lanta.

Hoe zou je de alliantie omschrijven die je met Francois en Amber hebt gevormd?

Er zijn twee soorten mensen: degenen die boos van het bord komen en klaar zijn om alle strategieën te onthullen, en degenen die dat niet doen. Toen Dennis vroeg of er een strategie was, zei ik nee. waarom ? Want ja, er was vanaf het begin een strategie bij de Groenen, we worstelden met het gebrek aan voedsel, de regen, het vertrek van Frank… we zeiden tegen onszelf dat we elkaar zover zouden brengen als mogelijk was. We houden allemaal echt van elkaar. Ik was niet van plan om Dennis te vertellen dat we een alliantie hebben gesloten, en ik probeer ze nog steeds te beschermen. Zelfs als de anderen me niet geloofden, zouden ze twijfelen omdat ik de rest van hun avontuur niet zou toegeven aan de bescherming van Amber en François. Tot de laatste seconden ben ik trouw aan mijn basiskleur. Deze versterking kan Amber of Francois helpen om zo ver mogelijk te gaan.

READ  Quinté PMU - PRIX DOMINIK CORDEAU TEKEN 1 JANUARI 2022

Veronderstel je ook je dubbelspel met de ex-Yellows, aan wie je de intenties gaf om op de ex-Reds te stemmen?

Ze noemden me een spion… denk je. Voor mij waren we bij de hereniging allemaal blank. Op dit punt in het spel ga je naar de mensen met wie je het meest verwant bent, en ik had meer ex-groenen dan ex-gelen. Mijn doel was om de mensen van wie ik het meest hield mee te nemen. Geel en rood, laten we stoppen. Jullie hielden allemaal van me, dus na een tijdje merkte je dat je een verrader was.

Als ze de waarheid leren kennen, zijn ex-husks niet erg gelukkig. Hoe voel je je als je elke dinsdag hun reacties op tv ziet?

Het is een genot om naar te kijken Koh Lanta. Ik zie ze verrast. Strategisch gezien vertrouwen ze me als ze tegen zichzelf moesten zeggen dat ik eerder groen was. Ze vermoedden het niet. Ik, hou van ze allemaal, maak een verschil tussen het spel en het huidige leven, en ik heb er geen probleem mee. Ik verraste hen, misschien hadden ze een gebrek aan waakzaamheid die hen duur kwam te staan. in Koh LantaJe moet alert zijn, je oren moeten de hele tijd open staan.

Je foto is pas vanavond uitgezonden, in aflevering 14. Vindt u het jammer dat de show uw strategische kant benadrukte en niet meer menselijke aspecten liet zien dan uw persoonlijkheid?

Ik heb geen spijt. Ik ben het niet die beslist om de montage te doen. Mijn foto is vanavond uitgevallen, zou het mensen hebben afgeschrikt als het eerder was uitgezonden? Ik weet het niet. Mijn strategie is dat ik niets had. Ik bleef mezelf, ik maakte een grapje en verwarmde ’s nachts de harten van mensen. Iedereen zal je vertellen dat ik de grappigste was. Het blijkt dat het een strategie werd om normaal te zijn zonder dat ik het wilde. Nee, ik heb geen spijt.

READ  Netflix, Prime Video en Disney kunnen nieuwere films streamen in Frankrijk