Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ik miste PSG – PSG zette Qatar aan de kant en een enorme advertentie ging niet door

PSG leed een paar dagen geleden opnieuw een teleurstelling in de Champions League tegen Bayern München. Wat walgt Qatar? Niet zo voor Jacques Vendreau.

In Parijs is het soep van de somberheid sinds woensdagavond en de nieuwe vroege uitschakeling in de Champions League. PSG zal verder moeten gaan en hun Ligue 1-seizoen op de best mogelijke manier moeten afronden. Daarna kan de club van de hoofdstad zich volledig richten op de zomerse transferperiode. En PSG moet niet worden aangezien voor de leiding, Luis Campos. Als sommigen zich zorgen maken over de toekomst van Qatar binnen de Franse club, zijn anderen juist van mening dat QSI zijn werk met de Franse kampioen nog niet heeft afgerond. Voor Jacques Vendreau veranderde het recente WK in Qatar absoluut niets voor Doha.

Paris Saint-Germain en Qatar, geen scheiding in zicht

op de antenneEuropees 1heeft de journalist zijn mening hierover al gegeven. We hebben navraag gedaan om erachter te komen welk fortuin Qatar heeft in Frankrijk en in het voetbal. Qatar heeft geen reden om te vertrekken. Qatar heeft nog veel ambities. PSG is maar een klein bedrijf. Maar alles is met elkaar verbonden. PSG maakt deel uit van de film met onroerend goed. Ze zijn er nog steeds, Qatarezen. Ze hebben geen reden om te vertrekken! En toch was ik de eerste die zei: na het WK zijn ze allemaal weg. Uiteindelijk blijven ze en blijven ze investeren. Ze zullen vragen en antwoorden doen. Ze gaan niet weg, daar ben ik zeker van.”ervan overtuigd dat Qatar naast PSG nog steeds enkele wonderen kan verrichten, zei Jacques Vendreau. De komende weken zal meer onthullen over de ware bedoelingen van QSI, aangezien de hoofdstad in de toekomst het Parc des Princes zou kunnen verlaten. Geruchten dat een ander Qatarees fonds Manchester United overneemt, roepen ook vragen op. Voor PSG-fans is het nog lang niet mogelijk om grote sereniteit te tonen tegenover de acties van de clubeigenaren.

READ  Verlenging van Didier Deschamps zet alles op zijn kop voor Karim Benzema en enkele dubbele nationaliteiten!