Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

‘Ik heb mijn deel gedaan’: waarom verliet Yannick Noah Frankrijk om dorpshoofd te worden in Kameroen

Yannick Noah werd uitgenodigd voor een groep en werd gegrepen door de impulsen die hem ertoe brachten terug te keren naar Kameroen en het hoofd van zijn jeugddorp te worden.

Op vrijdag 13 mei was Yannick Noah te gast op Anne Elizabeth Lemoyne bij Het is aan jou, om zijn nieuwe documentaire te presenteren, die vanaf 22 mei beschikbaar is op Amazon Prime. Bij “De betekenis van winnen”l’artiste et sportif, een déjà évoque le racisme don’t son jeune fils est témoin, est revenu sur son parcours, des terrains de tennis à Etoudi, le village de son enfance, dans lequel il est retourné d’il year.

Yannick Noah in de voetsporen van zijn ouders

Yannick Noah heeft sindsdien veel geïnvesteerd in zijn nieuwe leven in KameroenHij werd het hoofd van dit dorp op een paar kilometer van Yaounde. ga verder met je leven Frankrijk 5De man met duizend levens keerde terug naar deze levenskeuze, die hij definieert als een soort erfenis: Mijn vader heeft een groot deel van zijn leven opgeofferd om deze plek te behouden. Het is de plek waar de hele familie al generaties lang heeft gewoond en is opgegroeid.”zei in de groep Het is aan jou.

Voor de kunstenaar is deze nieuwe rol een manier om zijn ouders te eren die een paar jaar geleden zijn overleden, en om zich voor te bereiden op de toekomst van het nageslacht: Voor mijn kinderen maar ook voor mijn kleinkinderenHet is uit te leggen. “Als ik ze hier had zien rondlopen, zou ik mijn plicht hebben gedaan om te werken.”geboeid met grote genegenheid.

READ  Philippe Lacheau amoureux : trusts sur son couple avec Elodie Fontan

Yannick Noah over zijn nieuwe opdrachten als chef: ‘Ik had zin om gebeld te worden’

Dit project dat hem nauw aan het hart lag, was ook de droom van zijn vader.de voormalige Frans-Kameroense voetballer Zachary Noah, die altijd droomde dat zijn oudste zoon “Blijf niet te lang buiten” En “laat hem terugkomen”: “Dit jaar voelde ik me als een roeping, een duidelijk verlangen om terug te gaan naar waar ik ben opgegroeid en veel tijd te besteden aan het verbeteren van deze plek, om er zo mogelijk een magische plek van te maken”Hij vertelde over zijn vader die altijd heel dicht bij hem was.

Dus deze comeback heeft het potentieel om zowel Yannick Noah als . te verrassen Zijn ouders zijn Zachary en Marie ClaireWat hij noemde tijdens zijn interview met historici Het is aan jou. op de set, De voormalige tenniskampioen is terug in hun liefdesverhaal : “Ze zijn in het geheim getrouwd omdat het aan de ene of de andere kant niet goed werd gezien”, vastleggen.

widget downloaden

Abonneer u op de nieuwsbrief van Closermag.fr om gratis het laatste nieuws te ontvangen