Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Ik had last van depressies en viel 6 kilo af”: Frank (Love in the Meadow) concurrent Libra

Het zestiende seizoen van Liefde is in de wei Niet alles was rooskleurig Moeder – Middelbare school. In feite, de concurrent FrankDeze 47-jarige tuinman en tuinman beleefde een avontuur vol valkuilen. Slechte ervaring voor een 40-jarige lerares Frans die bij haar terugkwam tijdens een interview met The NSonzer Picardmaandag 15 november 2021.

Op onze schermen toonde Anne-Lise grote interesse in de boer, wat aangeeft dat ze bereid was alles aan hem over te laten. Tijdens haar interview met de regionale krant deelde de lerares echter snel haar stemming door te onthullen dat ze niet al te opgewonden was door de boer toen hij bij het programma aankwam:Ik dacht dat het 200% was. Ik ben niet gekomen om te binden, maar om liefde te vinden. Ik kwam daar, ik realiseerde het me Frank Het paste totaal niet bij zijn imago, onderwijs was er nietOm zijn gesprek met de boer voort te zetten:Hij nam me aan de “praktische” kant omdat ik bereid was zijn leven meteen met hem te delen. In tegenstelling tot Cecil, de andere concurrent, die zichzelf tijd wilde geven.

Haar verblijf bij Frank had zo’n impact op Ann-Lise dat ze het omschreef als een vernederende ervaring.. “Ik verliet het avontuur toen ik me realiseerde dat hij er nog steeds aan dacht CecilAlvorens te verwijzen naar haar leven na het programma, voegde ze eraan toe:na registratie, Ik werd depressief en verloor zes kilo. Ik ging op weg naar Santiago de Compostela om mijn batterijen op te laden.

READ  Tayc in finale Dance with the Stars: deze blessure werd geheim gehouden

Voortbouwend op de kracht van deze ervaring vond Ann-Liz troost bij kijkers die verleid werden door haar personage: “Vandaag weet ik wat ik wil en wat ik niet wil. Ik heb zoveel mooie berichten gekregen van vrouwen die geraakt zijn door mijn karakter. We moedigen elkaar aan op onze reizen.” Om nog maar te zwijgen van de vele verzoeken die door sommige mannen zijn gestuurd…