Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Luan kreeg te maken met xenofobe kritiek, dus neemt ze wraak!

Tegenwoordig is Louane, een must in de Franse muziekscene, een onmiskenbare hit. Deze jonge artiest, onthuld in 2013 tijdens het tweede seizoen van “The Voice”, weet haar kans volledig te grijpen en haar huiddiepe gevoeligheid te tonen tijdens haar nog steeds populaire shows. Alsof muziek niet genoeg was voor dit jonge talent, won Anne Pechert, wiens echte naam haar echte naam is, ook een César Award voor Beste Belovende Actrice voor haar rol in “De familie Belair.

Al bijna twee jaar moet Luanne haar carrière jongleren met haar leven als moeder. In maart 2020 bevallen de vertaler van “Avenir” en haar metgezel Florian Rossi van een klein meisje genaamd Esmée. Maar daarna wendden de critici zich nooit af, en de 25-jarige krijgt kritiek vanwege haar gewichtstoename, en ze is sinds 2018 niet meer op het podium verschenen.”Ik verwachtte zulke reacties, want al jaren reageren mensen mijn hele leven al. Vanaf het moment dat je in het licht staat, neem je het allemaal in je gezicht, zo is het‘, gaf ze toe in een interview met The Parisian.

Deze moeder vervolgde helder: “Het treurigste zijn degenen die tijd verspillen aan het becommentariëren van andermans lichaam op sociale media. Omdat mijn leven goed gaat. Ik ben omringd door een zeer zorgzaam team en ik heb een grote familie. Dus ja, ik heb niet hetzelfde lichaam als drie jaar geleden, maar vreemd genoeg voel ik me vandaag zoveel beter“Zonder twijfel het beste antwoord om zijn haters te confronteren”, besloot ze.

READ  Alain Delon als koppel: het gezicht van zijn nieuwe metgezel, Hiromi, wordt onthuld

LT