Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ik ben geen voedingsdeskundige en dit is het soort yoghurt dat ik nooit eet

Een voedingsdeskundige onthulde welk type yoghurt hij dagelijks vermijdt om zijn gezondheid en een gezond gewicht te behouden. Sommige producten die als gezond worden beschouwd, zijn verre van gezond.

Als er in de volksmond een voedingsmiddel is dat geassocieerd wordt met een uitgebalanceerd dieet, dan is het yoghurt. Wij kunnen het niet ontkennen Feit is dat dit zuivelproduct grote gezondheidsvoordelen heeft. Het bevat inderdaad weinig calorieën en is een bron van calcium, wat bijdraagt ​​aan de versterking van onze botten. We kunnen er meer over lezen Gezondheid tijdschrift.

Het eten van yoghurt zal ook gunstig zijn op het niveau van het spijsverteringsstelsel, vanwege de aanwezigheid van melkzuurbacteriën. Onze collega’s legden uit dat dit laatste het proces van het verteren van lactose zou vergemakkelijken. Bovendien bevat dit voer Voedingsstoffen die het ontstaan ​​van diabetes type 2 beperkenOsteoporose, naast sommige soorten kanker.

De rest volgt na deze aankondiging

Yoghurtprobleem 0%

Interview door Hoogste gezondheidRafael Grauman, een voedingsdeskundige, wees op de noodzaak om 0% yoghurt te eten. Hij merkte vooral op dat als ze geen vet bevatten, Ze bevatten toegevoegde producten die niet noodzakelijkerwijs goed zijn voor je gezondheid. Om de verwijdering van vet te compenseren, voegen sommige fabrikanten zelfs zoetstoffen aan hun producten toe.

Daarom raden voedingsdeskundigen af ​​om het te eten. Hij zei: Eten is beter Klassieke naturel of volle yoghurt en breng het zelf op smaak. Als de pure smaak te flauw is, kun je deze combineren met andere ingrediënten waardoor je van deze yoghurt kunt genieten. Om dit te doen, wordt aanbevolen om natuurlijke producten te gebruiken, zoals “Een lepel honing, kaneel of een beetje jam.” Hij voegde eraan toe: “De gezondste oplossing is om het fruit te snijden en direct aan de yoghurt toe te voegen.”

Aanbevelingen waarmee rekening moet worden gehouden

Tijdens het interview gaf de voedingsdeskundige enkele aanbevelingen die yoghurtliefhebbers moeten volgen. Eén daarvan is het vermijden van het eten van fruityoghurt. Ze bevatten simpelweg te veel suiker. Volgens de voedingsdeskundige eet je het liefst dagelijks klassieke natuuryoghurt of eentje die volle melk bevat. Hierdoor kunt u profiteren van de voedingsstoffen in dit voedsel, terwijl u gewichtstoename vermijdt.

Raphael Grauman evalueerde ook de voedingsstoffen in plantaardige yoghurt, dat wil zeggen yoghurt gemaakt van amandelen, soja of andere melk. Hij legde vooral uit dat “Yoghurt met kokosmelk of amandelmelk is gezond en gunstig voor je lichaam. Sojayoghurt ook, maar minder aanbevolen. Sojamelk kan het vrouwelijke hormoon oestrogeen beïnvloeden. Daarom moeten we het terugdringen.” Deze informatie zou u moeten helpen bij het kiezen van de yoghurt die u waarschijnlijk de dagelijkse voordelen zal opleveren.

Sabrina Beaudor

Redacteur

Sinds enkele jaren freelance redacteur, gepassioneerd door film, series en nieuws. Nieuwsgierig, ik houd me elke dag bezig met sociale kwesties, onderwerpen gerelateerd aan beroemdheidsnieuws,…