Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Horror voor de passagiers van het vliegtuig van Air Algerie, dat werd getroffen door vogels

Horror voor de passagiers van het vliegtuig van Air Algerie, dat werd getroffen door vogels

Vliegtuig van Air Algerie / Door Tobias Arhilger – Stock.adobe.com

Luchthavens beschikken over technieken om vogels weg te houden van de start- en landingsbanen om botsingen te voorkomen. Helaas is het onmogelijk om dergelijke ongelukken tussen vliegtuigen en vogels te voorkomen.

Luchtbus A330-200 Air Algerie moest van donderdagavond tot en met vrijdag terugkeren naar Montreal, waar het net was opgestegen, op weg naar Algiers om een ​​noodlanding te maken. Het jumbovliegtuig dat de lijn bediende AH2705 Montreal-Algiers komt vlak na het opstijgen in botsing met een vogel.

zogenaamd slachtoffer in de terminologie van het luchtvervoer ” Vogel aanval Het vliegtuig zou beschadigd zijn. Op het eerste gezicht beseffen we niet hoeveel schade een vogel aan het vliegtuig kan toebrengen. Door de snelheid van het vliegtuig kan het raken van de vogel echter een probleem worden voor de bemanning.

In overeenstemming met de veiligheidsprocedures van de vluchtcommandant AH2705 Hij gaf er de voorkeur aan terug te keren naar Montreal en geen risico’s te nemen. de luchthaven Trudeau Het was het dichtstbijzijnde punt.

Om Algiers te bereiken, hebben we nog enkele uren. Daarom was het onmogelijk om de reis onder deze omstandigheden voort te zetten, vandaar de beslissing om terug te keren naar het startpunt.

Air Algerie heeft het incident niet gemeld. In feite komen dit zeer vaak voor in de wereld van het luchtvervoer en veroorzaken ze over het algemeen geen ongelukken of grote risico’s.

vogelaanvaringen ofvogel Hij slaatDit zou de bemanningen zeker dwingen veiligheidsprocedures in werking te stellen door op de dichtstbijzijnde luchthaven te landen, maar het is meer een waakzame maatregel.

READ  Democraten zeggen dat de eigendommen van Trump hebben geprofiteerd van 7,8 miljoen dollar die tijdens zijn ambtsperiode door twintig landen of leiders is betaald

Air Algérie: Het vluchtincident Algiers-Rome

Dit is niet het enige ongeval dat Air Algerie deze week heeft geleden. Op maandag 28 augustus keerde een vlucht met bestemming Rome na een tussenstop terug naar de luchthaven van Algiers druk verminderen vanuit de cabine.

De vlucht vertrok een paar uur later na het wisselen van vliegtuig. Bij een melding aan boord van het geringste incident zijn de instructies aan de bemanning duidelijk.

We moeten de situatie snel beoordelen en de beslissing nemen die de veiligheid van de passagiers aan boord zo min mogelijk in gevaar brengt.

Over hetzelfde onderwerp:

Boeing 777 draait om vanwege een ongewoon probleem

Vliegtuig: dit jaar vonden er 3 onverwachte ongelukken plaats