Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Honkai Star Rail: teleurstelling voor spelers, je moet geduld hebben voor nieuwe functies in versie 1.1!

Honkai Star Rail: teleurstelling voor spelers, je moet geduld hebben voor nieuwe functies in versie 1.1!

Wat biedt de toekomst voor deze advertentie?

De Honkai Star Rail 1.1-update zou vandaag plaatsvinden voor alle versies van de game, maar helaas zijn de wereldwijde versiestreams vertraagd.

Honkai Star Rail 1.1 Live Show Wijzigingen Datum update

Voorlopig gepland voor vrijdag 26 mei 2023 om 13:30 uur, Veel mensen zaten te wachten op de Engelse uitzending met de nieuwe functies van versie 1.1 van het spel, maar helaas is dat niet gebeurd. Als je de verschillende informatie in versie 1.1 wilde zien, moest je in feite op de Chinese uitzending zijn die wordt uitgezonden op het Bilibili-platform, omdat deze goed onderhouden en echt is. Toegegeven, de codes waren niet geldig voor de wereldwijde release, maar het is een veilige gok dat de rest hetzelfde zal zijn tijdens de vertraagde livestream. Om het tot op de bodem uit te zoeken, moet je Wacht tot zaterdag 27 mei 2023 om 05:30 uur..

De reden voor het officiële uitstel is dat het om een ​​technisch probleem gaat. Dat zou je vandaag moeten weten In Japan heeft zich een aardbeving met een kracht van 6,2 voorgedaan en dit is zeker de meest waarschijnlijke oorzaak van de verandering die met het leven gepaard gaat Aangezien er ook een Japanse presentatie gepland staat op het Japanse kanaal van de game, als dit in theorie geen directe impact heeft op andere presentaties. Het was waarschijnlijk dit incident dat HoYoverse ertoe bracht zijn presentaties in het Engels, Japans en Koreaans in te trekken, aangezien hun inhoud hetzelfde is.

READ  Huawei wordt beschuldigd van het bespioneren van de verblijfplaats van journalisten op MWC 2023

Uitstelvergoeding van HoYoverse

HoYoverse wist dat de spelers uitkeken naar deze live-uitzending en verontschuldigde zich voor het uitstellen van deze presentatie en zal een vergoeding aanbieden. Deze vergoeding zal niet iedereen tevreden stellen, aangezien ze erg klein blijft. Sterker nog, als je hoopt genoeg te krijgen om een ​​uitnodiging of meerdere uitnodigingen te doen, zul je lang moeten wachten omdat je Ontvang 100 Jades-sterren. Om het te verkrijgen, zal het nodig zijn om te wachten op het speciale programma dat morgen zal worden gehouden.

Natuurlijk geven we je morgenochtend een overzicht van de advertenties en de codes, zodat je nog veel meer beloningen kunt krijgen voordat ze verlopen.