Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Afgeslacht door critici, is de videogame Gollum de slechtste game van het jaar geworden

Afgeslacht door critici, is de videogame Gollum de slechtste game van het jaar geworden

met In de ban van de ring: Gollum, hoopten gamers dat de saga van JRR Tolkien een licentie zou krijgen voor de herlancering van de videogame. Maar de titel is nog maar net uitgebracht, het lijkt alweer vergeten.

We wisten “de recensie opblazen”, maar deze keer heeft het publiek er niets mee te maken. met In de ban van de ring: GollumDe ontwikkelaars van de Daedalic Entertainment-studio en de Franse uitgever Nacon hebben de slechtste game van het jaar uitgeroepen volgens de rating-aggregator Metacritic, de gespecialiseerde site-notities. Records van videogames.

De videogame is op 25 mei uitgebracht op pc, PlayStation 4 en 5, evenals Xbox Series en One, en werd ijzig onthaald door critici. getest op PS5 en verder computerDe titel kreeg een score van slechts 40 (van de 100) op console en 43 op pc.

Slechts één game slechter op PS5

Een resultaat dat de game op de laatste plaats plaatst van alle titels die tot en met 2023 zijn beoordeeld. In alle voorgaande jaren presteerden maar heel weinig games slechter op de beoordeling van Metacritic. Van de 5.364 gevonden titels in de pc-categorie hebben er slechts honderd een lagere beoordeling. Maar als het op de PS5 aankomt, is er precies dat eVoetbal 2022en de grafische weergave werd als “verschrikkelijk” beschouwd om het nog erger te maken.

De belofte In de ban van de ring: Gollum Het was echter prachtig. In de huid van het iconische wezen van de sage ontdekt de speler de gebeurtenissen tussen de films De hobbit En de originele trilogie. Gemarteld nadat hij zijn machtsring verloor, worstelt Gollum met zijn persoonlijkheid terwijl hij probeert te ontsnappen uit Mordor, het door kwaad geteisterde gebied van Midden-aarde.

READ  Waarom is het digitale spel van de blinds verwijderd?

“Gollum is een van de slechtste games die ik in een tijdje heb gespeeld”, zei een voormalige medewerker van Games Radar, die de kloof opmerkte tussen promotionele afbeeldingen en het huidige aanbod.

“Rennen, idioten.”

Realisatie is volgens critici niet up-to-date. De graphics zien er verouderd uit, interacties zijn beperkt en de voortgang is beperkt. De spelmechanismen zijn gebaseerd op stealth-stijl waarbij stealth altijd de enige optie is.

De game geeft slasher-critici nog steeds de kans om hun artikeltitels te laten vallen, zoals aangegeven Surfer: “Ik ben blij om te zien dat de mensen die de tests hebben geschreven Gollem Geniet in ieder geval van de titels.”

Zo zeiden de juryleden: “Het is niet zozeer een onverwachte reis als wel een die moet worden vermeden.” RadarspellenHet aanpakken van de titel van het eerste deel van de trilogie De hobbit. franse kant, Gameblog Neemt de zin van het aanbidden van de tovenaar Gandalf om de beroemde “arme dwazen wegrennen” naar spelers te lanceren.

Gelukkig komt er een videogame aan in de ban van de Ring Het werd deze maand bekend gemaakt. Amazon was in staat om de rechten te verkrijgen om de toekomstige titel voor licentieverlening te ontwikkelen. Het wordt een verwachte multiplayer-ervaring in een open wereld op pc en consoles.

De belangrijkste artikelen