Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Betaal slechts € 11 en ontvang zeven Steam-spellen voor een totale waarde van € 213

Betaal slechts € 11 en ontvang zeven Steam-spellen voor een totale waarde van € 213

Humble biedt een interessante selectie van May Multiplayer Madness-games: zeven Steam-games, waaronder Borderlands 3 Deluxe Edition, Northguard of Midnight Ghost Hunt, voor een totale waarde van € 213,32, aangeboden vanaf € 10,87.

Humble biedt momenteel een vrij aantrekkelijk pakket genaamd Mogen meerdere waanzinS. Hiermee kun je zeven Steam-spellen krijgen, met een totale waarde van € 213,32, voor slechts € 10,87. De betrokken spellen zijn Destiny 2: Voorbij het licht (de extensie wordt meestal verkocht voor € 30 op het Valve-platform); daar Borderlands 3: Super Deluxe-editie (80 euro); Gloria Victis: Middeleeuwse MMORPG (20 euro); Pulsar: verloren kolonie (21 euro); Spookjacht om middernacht (20 euro); Noordwacht (28 euro); nul generatie (25 euro).

© Bescheiden

€ 10,87 is het minimum om deze zeven spellen te krijgen. Het is ook mogelijk om slechts 7,24 euro te betalen, maar alleen voor drie titels (Midnight Ghost Hunt, Northguard en Generation Zero). Uiteraard is het mogelijk om meer te geven als u dat wenst. Met deze pakketten steunen we de Bungie Foundation en No Kid Hungry. Humble geeft aan dat ze al € 28.724 hebben ingezameld voor deze goede doelen. Deze aanbieding eindigt over 12 dagen, woensdag 7 juni.

Vergeet trouwens niet dat je de Ultimate Edition van Fallout: New Vegas tot donderdag gratis krijgt in de Epic Games Store.

Om te lezen> The Lord of the Rings Gollum: slecht spel, slecht geoptimaliseerd

Destiny 2: Voorbij het licht

Dit is een uitbreiding voor Destiny 2, de gratis te spelen game van Bungie. Uitgebracht in november 2020.

Borderlands 3: Super Deluxe-editie

Deze release bevat Borderlands 3, Borderlands 3: Digital Deluxe Extras en Borderlands 3: Season Pass. Gearbox Software-game is uitgebracht in maart 2020. Het bevat een online campagne voor vier spelers.

Gloria Victis: Middeleeuwse MMORPG

Gloria Victis: Middeleeuwse MMORPG ontwikkeld door Black Eye Games; Deze titel is afgelopen februari uitgebracht.

Pulsar: verloren kolonie

PULSAR: Lost Colony is ontwikkeld door Leafy Games en uitgebracht in juni 2021. Het is een coöpgame die zich afspeelt in de ruimte.

Spookjacht om middernacht

Midnight Ghost Hunt is het werk van Vaulted Sky Games. Het was nog steeds in vroege toegang en werd uitgebracht in maart 2022. De ontwikkelaars beschreven het als een “chaotisch verstoppertje-spel voor meerdere spelers”.

Noordwacht

Northgard is een strategiespel dat in maart 2018 is uitgebracht. We zijn het verschuldigd aan Shiro Games.

nul generatie

Generation Zero, uitgebracht in maart 2019, is ontwikkeld door Systemic Reaction. Het is een “stealth-schietspel waarin je een bendeoorlog leidt tegen angstaanjagende mechanische vijanden”. Nogmaals, je kunt het avontuur in coöp beleven.

om dit weer te geven De waanzin vermenigvuldigde zichVolg de link.

READ  Apps om kortingsbonnen te vinden die opzwellen