Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Hoe werkt het en tips om het te vergroten?

Hoe werkt het en tips om het te vergroten?

Wilt u uw Snap-score verhogen? Hier zijn onze aanbevelingen om dit aantal sneller te verhogen op Snapchat.

snel chatten Het is nog steeds een veelgebruikt sociaal netwerk. Voornamelijk tussen vrienden, maar ook voor communicatie tussen influencers en hun community. Daarom is het voor Snap-gebruikers vaak belangrijk om een ​​redelijk aantrekkelijk profiel te hebben Trek nieuwe “vrienden” aan En nieuwe abonnees op dit netwerk.

Het is een van de belangrijkste elementen die mensen naar je toe trekken Snap profiel, daar is het beroemde resultaat. Dit nummer staat naast je bijnaam en snapchat gebruikersnaam. Hoe hoger je nummer Leg de score vast Hoe hoger, hoe hoger het betekent dat u Snaps ontvangt en verzendt. Met andere woorden, het weerspiegelt een bepaald ding populariteit Van uw persoon en profiel. Dus hier is een tutorial-artikel om uit te leggen hoe je het moet doen Verhoog je score in Snap, zonder vals te spelen.

Score op Snap: hoe te verhogen?

Als een echt hulpmiddel om uw online reputatie op SnapChat te beoordelen, is Snap Score erg belangrijk om nieuwe bezoekers aan te trekken. Het is net zo belangrijk als Snap bijnaam of dat jouw Bitmoji.

Om je score te zien, ga je gewoon naar de SNAP mobiele app, of naar computer emulator. Ga dan naar je profiel door linksboven in het startscherm je bitmoji te selecteren. Uw resultaat is dan: Zichtbaar onder jouw titel.

Daarvoor werd het Snap-resultaat geschreven met twee cijfers: een ervan gaf het aantal ontvangen snaps aan. En de andere, het aantal verzonden schoten. in 2022, wordt de Snapchat-score weergegeven als een enkel getal. U kunt de twee oude nummers echter zien door op te drukken Eindtotaal. Snap heeft de functie zelfs niet echt stopgezet. Het sociale netwerk wilde in de eerste plaats alleen nummer één beschikbaar maken.

READ  Vivo V21 5G-test: een smartphone met talent voor selfies
Verhoog je score ineens (2)

Dus hoe werken Snap Points? een plus ? Met welke parameters wordt rekening gehouden? Dus hier is de lijst:

 • De Snaps verzonden (Chatberichten tellen niet mee voor het account). Als je een snap verstuurt, krijg je een punt.
 • . nummer ontvangt snaps (Chatberichten tellen niet mee voor het account). Je krijgt 1 punt als je een foto of video ontvangt.
 • Je verdient punten voor Er zijn gebruikers toegevoegd. Je kunt punten krijgen als je veel vrienden toevoegt.
 • Maar ook als je dat doet Verhalen publiceren. Idem als je veel verhalen toevoegt.
 • De houd “vuur” Met je vrienden (chatberichten tellen niet mee voor het account).
 • zoals getoond, Chats tellen niet mee In Snappunten.

Zie ook: Snap in donkere modus: hoe krijg je Snapchat in het zwart?

Waarom zou je willen dat zijn score hoger is op Snapchat?

Er zijn veel factoren die de gebruiker ertoe aanzetten om te verlangen Verhoog plotseling uw punten. De eerste is gewoon populair. De Snapchat-score wordt dagelijks door de app bepaald.

Hoe hoger je score en hoe actiever je bent op de app, hoe meer Snap je belangrijk vindt voor het sociale netwerk. Zo wordt het makkelijker Suggestie voor gebruikers Wie voegt jou toe? Dus, hoe meer gebruikers je vrienden maakt, hoe meer gebruikers je zult hebben Populair op Snap. Gebruikers die naar uw profiel kijken, sturen u meestal snapshots als uw score hoger is.

Ook Snapchat-plannen Beloningen Voor mensen met hoge scores. Afhankelijk van uw activiteit op het sociale netwerk kunt u inderdaad verschillende prijzen en beloningen ontvangen.

Dit is een heel goed artikel waarin wordt uitgelegd hoe Ontvang beloningen op Snapchat. Legt alle “taken” uit die moeten worden voltooid om deze of gene bonus te krijgen: https://fr.go-travels.com/39125-snapchat-trophies-4177209-1481815

READ  Lancering van Super Mario Trading Cards, Panini kondigt 'New Game' Super Mario aan in 2022 - Update: Panini verduidelijkt gametitel - Nintendo Switch

Ons advies om dit aantal vrij snel te verhogen

om de effectiviteit te vergroten Leg de score vastEr zijn veel “trucs”. Zo doe je het zonder vals te spelen met Snapchat:

 • Om uw score op SnapChat te verhogen, moet u zeer actief zijn op het sociale netwerk. Je moet regelmatig gebruikers toevoegen en veel verhalen posten, maar vooral foto’s of video’s verzenden en ontvangen elke dag. Dit verhoogt je score door het verzenden en ontvangen van shots. Maar ook als je elke dag met meerdere gebruikers chat, zul je “vlammen” tegenkomen, wat ook je score verhoogt. In het kort te zijn dagelijks actief Op internet.
 • Dus, stuur vaak snaps en ontvang ze ook, het is een must.
 • Voeg vaak gebruikers toe. Jij hebt Suggesties van vrienden Op het tabblad om mensen te vinden. Snapchat is vaak afhankelijk van je Facebook-vrienden of telefooncontacten. Maar ook laat Snap je regelmatig kennismaken met mensen die bijvoorbeeld je vrienden volgen. Voeg ze toe, maar niet allemaal tegelijk. Het is verleidelijk, we weten het. Maar het toevoegen van te veel gebruikers tegelijk kan voor Snap verdacht klinken. En daarom , Je loopt het risico verbannen te worden per app of Je account is verbannen Tijdelijk.
 • naar mij Verhalen, Post veel (ook naar vriendengroepen). Hier zijn geen beperkingen aan.
 • Bewaar ten slotte een bestand de vlammen op snapchat. Om dit te doen, moet u de kaper verzenden en de kaper van dezelfde gebruiker ontvangen Maximaal elke 24 uur. Vlammen worden specifiek belichaamd door een vlamemoji, in het gesprek dat je met deze gebruiker voert. Hoe meer Flames je hebt, hoe hoger je Snap Points.
READ  Fall Guys: Spartan Lost Helmets Locatie - Fall Guys

Zie ook: Hoe neem je een video op Snapchat op?

Techniek om Snap Score te verhogen: Video Uitleg

Om je te helpen je score op Snapchat te verhogen, is hier een korte video waarin wordt uitgelegd hoe je dit aantal kunt verhogen. Over technologie om te testen Dat kan heel leuk zijn als je een groot aantal in je Snap Score wilt.

Heeft dit artikel je geholpen om je Snap-score te verhogen? Laat gerust een reactie achter om ons te laten weten hoe je je voelt. Als je problemen hebt om je score op SnapChat effectief te verhogen, stuur ons dan een bericht. We helpen je graag verder!