Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Assassin’s Creed Mirage-gerucht: meer gelekte afbeeldingen, terugkeer aflevering 1 bevestigd

Assassin’s Creed Mirage-gerucht: meer gelekte afbeeldingen, terugkeer aflevering 1 bevestigd

We zijn nog maar een dagje weg L’Ubisoft Striker en het geluid Assassin’s Creed-showmaar lekken met betrekking tot de laatste zijn helaas steeds talrijker… Ook deze week vernamen we uit redelijk betrouwbare bronnen dat de presentatie een gelegenheid zou moeten zijn om te presenteren eerste twee wedstrijdenAssassin’s Creed Infinity Plus een nieuwe aflevering op mobiel In aanvulling opAssassin’s Creed Miragedie al officieel is gemaakt. bij dit onderwerp, overzicht Het was eerder ook gelekt voor hem Download The Forty Thieves Quest DLC-game Die kan worden beloond voor pre-order. Het gaat door…

Assassin's Creed Mirage 01 09 09 2022 Lek

Dit is weer een gebruiker Twitter Tweet insluiten Wie is hiervan de reden? gelekt Twee foto’s, de ene is volledig vervaagd met het gamelogo en de andere is van uitstekende kwaliteit die volledig wordt weergegeven De illustratie vertegenwoordigt dus de hoofdpersoon van Assassin’s Creed Mirage, die daarom de naam van de jonge man zal zijn. Alle elementen zijn er om ons te verrassen met het personage dat zich verstopt in een hoek van een muur in de schaduw, zijn geheime zwaard klaar om zijn doelwit neer te steken en een kort zwaard te hanteren (een Shamsheer ?) aan de andere kant, terwijl er messen aan zijn middel bungelen en het broederschapslogo prominent in blauw wordt weergegeven. De rest van de tekening vertelt ons duidelijk dat we in Bagdad zijn, het stadion van deze aflevering.

Maar dat is niet alles, want dat is hetzelfde Tweet insluiten ook aankondigen die remake of geremasterd Al vanaf de eerste Assassin’s Creed van de naam opgevoed j0nathan Dus het wordt bevestigdMaar zonder de datum van de release te kennen.

READ  Je Pokémon Go-trainer en metgezel bereiken een ongekende hoogte

Die paar kruimels zijn genoeg om opgewonden te raken in afwachting van de officiële aankondigingen die dit alles morgenavond zouden moeten bevestigen.

Zie ook: Assassin’s Creed-update: Ubisoft viert 15 jaar licenties met een livevideo van de hoofdrolspelers van de game

MiniatuureditorAlexander Simson (Omega-wet)
Verantwoordelijk debugger – Editor
Verslaafd aan Assassin’s Creed en Destiny, is hij een grote fan van RPG’s en een liefhebber van videogame-ervaringen in het algemeen. Een reader voor strips (DC) en verschillende manga (One Piece!). Alchemist van opleiding en Whovian in hart en nieren.
Volg mij : Twitter GamergenInstagram Gamergen