Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Hoe u uw iCloud-foto’s kunt bekijken

Hoe u uw iCloud-foto’s kunt bekijken

Gebruik de iCloud-website om uw foto’s te bekijken. Hoe en waarom? Extra oplossing indien nodig.

Als je een Apple-apparaat hebt, gebruik je waarschijnlijk het platform iCloudAls cloudopslagoplossing voor uw documenten of andere nuttige dagelijkse diensten. Het iCloud-platform is dagelijks nuttig en alomtegenwoordig, maar het is zo geheimzinnig dat het niet eens zichtbaar is vanaf de commerciële apparaten van Apple zelf omdat ze zo goed geïntegreerd zijn. Als u uw apparaat niet bij de hand hebt, kan het handig zijn om te leren hoe u de iCloud-website rechtstreeks kunt gebruiken. Om zijn afbeelding te bekijken bijvoorbeeld.

iCloud gebruiken om uw foto’s te bekijken

Als je niet hebt Iphone Bij jou, of als je niet bij je Mac bent, zijn je foto’s nog steeds toegankelijk. Het enige dat nodig is, is eenvoudig navigator Web en contact internet, van nature. Om hiervan te profiteren, is niets eenvoudiger: ga naar de website iCloudvoer uw Apple ID-e-mailadres en wachtwoord in.

Nadat u bent ingelogd op de iCloud-website, tikt u op het pictogram Foto’s (zoals in iOS, iPadOS en macOS). Daar zie je een fotoverkenner, die erg lijkt op wat we vinden in de verschillende applicaties die er zijn. U kunt ervoor kiezen om alle foto’s te bekijken, sommige ervan mappen In het bijzonder of zoeken op datum, locatie, etc.

Extra oplossing indien nodig

Zodra u de afbeeldingen in de browser bekijkt, vindt u weer de gebruikelijke opties – downloaden, verwijderen, enz. -. Alles wat u kunt doen vanuit lokale apps. Hoe dan ook, hier is een extra optie om uw foto’s te beheren. Het kan goed zijn om te weten als u om de een of andere reden geen toegang kunt krijgen tot uw Apple-apparaat.

READ  Lek laat foto's zien!