Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Hoe massaal werken op afstand op vrijdag het openbaar vervoer in de regio Ile-de-France verstoorde

afwijking – Een studie uitgevoerd door het Institut de Paris Region en Transilien SNCF merkt op dat “de slechte distributie gedurende de week, telewerk niet alle verwachte voordelen opleverde voor de vervoersomstandigheden voor de inwoners van Ile-de-France”.

Overvolle metro’s, afgesloten wegen … Als vervoersgebruikers in Ile-de-France hopen dat het toegenomen gebruik van telewerken sinds de gezondheidscrisis een einde zal maken aan deze galeien, is de realiteit heel anders. Een studie uitgevoerd door het Instituut voor de Regio van Parijs en Transilien SNCF toonde het publiek donderdag aan dat de ontwikkeling van werken op afstand een fenomeen heeft gecreëerd “Piekdagen“.Gebruik van openbaar vervoer en wegverkeer Dinsdag en donderdag zijn belangrijker dan vrijdagde favoriete dag van werken op afstand voor werknemers in de regio Ile-de-France.

Omdat het werk op afstand slecht over de week was verdeeld, bracht het niet alle verwachte voordelen voor de vervoersomstandigheden voor de inwoners van Ile-de-FranceHij neemt nota van het onderzoek, dat verschillende onderzoeken en gegevens verzamelt. In het spoorvervoer (RER, treinen, metro, tram), als de tekenen van aanwezigheid “Plateau sinds het voorjaar van 2022, op 80-85% van het niveau van voor de crisis‘, en verbergt zo sterke verschillen overdag…

Dit artikel is alleen voor abonnees. Je hebt nog 81% om te ontdekken.

Je vrijheid ontwikkelen is je nieuwsgierigheid ontwikkelen.

Lees je artikel verder voor € 0,99 voor de eerste maand

Al geabonneerd?
Log in

READ  Renault tekent overeenkomst voor levering lithium