Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Hisense HS2100 review: Eenvoudige, effectieve en zeer betaalbare soundbar

Hisense HS2100 review: Eenvoudige, effectieve en zeer betaalbare soundbar

Zonder opgeblazen te zijn, is de connectiviteit van de HS2100 serieus genoeg voor klassiek gebruik. De eerste primaire aansluiting is HDMI ARC. De aanwezigheid van eARC verdient theoretisch de voorkeur, maar de audio- en meeslepende claims van het product maken dit tot een relatief klein nadeel.

Hieraan toegevoegd is de klassieke optische Toslink-aansluiting, universele connectiviteit met tv’s, evenals een 3,5 mm line-in-aansluiting en zelfs een USB-A-aansluiting. Deze laatste fungeert als externe oplaadpoort (alleen 500 mAh) en kan audiobestanden (Wav, FLAC, WMA en MP3) afspelen vanaf een USB-stick. Eén klein minpuntje aan het product: we merkten een vreemd hoge latentie op via de optische poort, ongeveer 60 ms. Onder bepaalde omstandigheden, vooral bij games, is het mogelijk om een ​​vertraging tussen geluid en beeld te detecteren.

Ten slotte vinden we een Bluetooth-chip met het stempel 5.3. Maar ongeacht de veronderstelde nieuwigheid van deze verbinding, is de ervaring tot een minimum beperkt: geen multipoint, een zeer merkbare latentie (375 ms) en de aanwezigheid van de enige SBC-codec. Offline De Hisense heeft geen wifi-chip of ethernetpoort.

READ  Pokémon Go-spelers eisen een cadeaufix