Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Afgewezen Bevestigd: de volgende grote release van Square Enix komt uit op PS5, Xbox Series, Nintendo Switch en pc

Afgewezen Bevestigd: de volgende grote release van Square Enix komt uit op PS5, Xbox Series, Nintendo Switch en pc

Spelnieuws Afgewezen Bevestigd: de volgende grote release van Square Enix komt uit op PS5, Xbox Series, Nintendo Switch en pc

delen:


De langverwachte volgende titel van Square Enix is ​​onthuld in een gloednieuwe teaser en bevestigt dat deze op meerdere platforms zal worden uitgebracht! Fans zijn erg blij en de release van de game komt “dichterbij”.

Eindelijk wat nieuws

Dragon Quest 3 HD-2D Remake werd drie jaar geleden aangekondigd en was bijzonder geheimzinnig over de ontwikkeling ervan. Zelfs tot het punt dat sommigen overwegen de titel te annuleren. Maar het is een merkteken Dag van de Drakenzoektocht, georganiseerd op maandag 27 mei, haalde de wedstrijd de krantenkoppen. Op het officiële X-account van de franchise (voorheen Twitter) werd bevestigd dat het beschikbaar is op Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Seris Dit nieuws is niet echt verrassend, gezien de recente uitspraken van Square Enix die duidelijk maakten dat het zich wil concentreren op een strategie weg van exclusieve producten. Een beslissing die specifiek ingegeven is door de onvervulde verkoopdoelstellingen van Final Fantasy 16 en Final Fantasy 7: Rebirth.

Hoewel er geen gameplay werd getoond in de teaser, Het is duidelijk dat de titel zich momenteel in een zeer vergevorderd ontwikkelingsstadium bevindt of zelfs al af is, aangezien Yuji Horii aankondigde dat hij de titel een paar maanden geleden al verschillende keren in handen had gekregen. En als sommige fans van de serie hun ontevredenheid hebben geuit over het gebrek aan concrete informatie, lijdt het geen twijfel dat we, nu het Summer Game Fest in aantocht is, niet lang hoeven te wachten voordat er inhoudelijke informatie naar voren komt.

READ  Ontdek hoe je Cyberpunk 2077 gratis kunt spelen op de PS5 en Xbox Series, maar wat er verborgen is zal je verrassen! 🎮🔥

Verborgen advertentie?

De teaser bevat ook de woorden “De erfenis begint“Behalve dat je wordt geleid door de zinsnede”De legende van Erdric nadertAls de laatste alleen betrekking heeft op de derde ring, De eerste vermelding doet sommige spelers nadenken over een mogelijke remake van de eerste twee werken uit de seriedat chronologisch 100 jaar en 200 jaar na Erdrics avontuur plaatsvindt.

In feite zou een dergelijke release fans ten goede kunnen komen. Game Boy-poorten zijn tegenwoordig uiterst moeilijk te verkrijgen, vooral omdat de collectie die beschikbaar is op de Nintendo Switch geen Franse vertaling heeft. (Naast het niet verbeteren van de originele titels). Wat betreft de rest hiervan Dag van de DrakenzoektochtElke aanvullende aankondiging is het vermelden waard, waardoor spelers in het ongewisse blijven over de langverwachte Dragon Quest 12. Voor deze gelegenheid, Yuji Horii plaatste ook een bericht op X, waarin hij zich verontschuldigde voor de angst die dit volgende werk met zich meebrengt“Hij belooft hard te blijven werken om het spel te creëren.”Waar zijn overleden ouders, Akira Toriyama en Koichi Sugiyama, trots op kunnen zijn“.

Over Dragon Quest Saga

Spelnieuws

“Ze slaan de les over om te spelen!” Deze stedelijke legende is vals, maar de realiteit is veel verrassender

Spelnieuws

Deze RPG-uitdaging is absoluut krankzinnig en toch is deze speler erin geslaagd hem aan te pakken!

Spelnieuws

Hij heeft duizenden keren dezelfde versie van dit populaire spel gekocht en je raadt nooit waarom?