Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Hij wijst erop dat de automobilist met een snelheid van 205 km/uur op een zijweg flauwviel

Hij wijst erop dat de automobilist met een snelheid van 205 km/uur op een zijweg flauwviel

Lancering van Autonieuws Agostini Countach Junior: een Lamborghini voor kinderen die op een veiling voor ruim 40.000 euro werd verkocht

De incidenten dateren van 7 mei in de provincie Aisne. Mannen van de Fresnoy-le-Grand Gendarmerie Brigade arresteerden een te hard rijdende bestuurder. Volgens een Facebook-bericht van de Gendarmerie van Aisne reed deze op het moment van de inspectie met een snelheid van 205 km/u op een weg (regionaal of nationaal, niet gespecificeerd) die beperkt is tot 80 km/u.

De snelheid van de bestuurder overschreed de limiet met 125 km/u. De snelheidscontrole die daarop volgde, leidde tot de onmiddellijke intrekking van zijn rijbewijs. Als onderdeel van de administratieve verlamming werd de auto per sleepwagen naar het pond vervoerd. Het is nu aan de rechtbank om het verlies van zes punten van het rijbewijs en het bedrag van de te betalen boete (tot € 1.500) in behandeling te nemen en vast te stellen. Vanwege de ernst van de snelheidsovertreding is het mogelijk dat er een schorsing van het rijbewijs voor meerdere maanden wordt opgelegd.

De gendarmes praten over bewustzijnsverlies

In haar Facebook-bericht richtte de rijkswacht zich op het bewustzijnsverlies van de automobilist. Een snelheid van 205 km/uur op een secundaire weg (dus geen snelweg) wordt als zeer gevaarlijk beschouwd. De kleinste afwijking, de geringste noodstop kan zeer ernstige gevolgen hebben.

“Het verhaal zegt niet of hij haast had om te vertrekken voor het weekend (hoewel dat te lang is voor degenen die de brug maken) of bewusteloos was (de voorkeursoptie…) maar gisteravond werd de chauffeur gecontroleerd op 205 km /h In plaats daarvan”. 80!! »

Samenvatten

Dit is een bekeuring voor een snelheidsovertreding die het lange weekend van deze bestuurder moet hebben verpest. Deze laatste werd door de politie betrapt met snelheden van meer dan 200 km/u op een weg waarvan de limieten, zoals u zich kunt voorstellen, veel lager waren.