Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

‘Hij is de boosdoener’: Nabila ging 72 uur naar een geheime locatie en Thomas haalde alles uit de kast!

‘Hij is de boosdoener’: Nabila ging 72 uur naar een geheime locatie en Thomas haalde alles uit de kast!

Nabila Ben Attia Einde van het jaar goed. Eerst was er de kerstmis waarin ze haar hele familie kon herenigen, de ouders van Tomas Vergara, haar man, evenals haar ouders, Marie Luce en haar vader, Jutier. Als laatstgenoemde en de moeder van Milan en Liane (2 jaar en 6 maanden) het lange tijd koud hebben gehad, staat hun relatie er nu goed voor, zo blijkt uit de foto’s die Nabila deelde van dit kerstwonder. Zelfs ruzies over de kerstversiering konden het feest niet bederven. Blij dat het hem gelukt is om deze gekke droom waar te maken, had Nabila ook recht op een grote verrassing van Thomas.

Plotseling vertrek 72 uur weet niet waarNabila schrijft in een verhaal waarin Thomas voor haar verschijnt op de luchthaven van Parijs, zoals onthuld.Hij is de boosdoener“De reality-tv-ster specificeert, verwijzend naar haar man. Een vliegtuig van Dubai naar Parijs, toen een tweede vliegtuig en uiteindelijk een derde. En in St. Barth landden Nabila en haar minnaar eindelijk. En in het verhaal publiceerde ze een video van haar in een luxe jurk en alleen avondkleding.”Bedankt mijn hart voor deze leuke verrassing, ik zal je morgen de plek laten zienDat beloofde ze haar volgers op Instagram.

Villadromen en internationale ster

Het was zonder op Tomas Vergara te vertrouwen dat hij tegen haar kraakte en enkele foto’s onthulde van hun paradijselijke verblijf op het Caribische eiland. Nadat ze het prachtige zwembad van hun villa hadden laten zien, ging de schoonheid naar het beroemde Bagatelle-restaurant. Vervolgens woonden ze blijkbaar een bootfeest bij, waar de voormalige genomineerde was Het geheime verhaal Hij kon een selfie maken met rapper Lil’ Baby. “heel gelukkigNabila zei over deze geweldige verrassing van haar minnaar.Het paar besloot zichzelf pas te trakteren op een magische buiging voor twee nadat ze een droom met het gezin hadden beleefd.Vandaag hebben Thomas en ik onze droom gerealiseerd, ons grootste kerstcadeau. Het wordt niet gewonnen. We hebben onze ouders kunnen herenigen. Ons geluk is immens #joyeuxnoëlWe deelden de vorige code voor Reality-tv-engelen In dit verband met een foto waarop ze poseert met Milan, Lian en haar vader.

READ  Hernieuwde staking bij het filmen van de serie “Tomorrow is Ours”: wat is het risico van het uitzenden van de serie “Set” op TF1?