Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Arcom arresteerde na de opmerkingen van Jean-Claude Dasir aan CNews

Jean-Claude Dasir Twitter-screenshot

De voormalige directeur van LCI en president van Olympique de Marseille vond dat Franse moslims “niet om de republiek geven”.

Op dinsdag 27 december veroorzaakte het “La Belle-team” van CNews, georganiseerd door Clélie Mathias, een fenomeen van delinquentie onder jonge Fransen, als reactie op de arrestatie van de bestuurder die Jonge AymanOp 14 december, aan de zijlijn van de wedstrijd Frankrijk-Marokko. Op een bepaald moment in de discussie, Jean-Claude Dasir, een vaste gast op de zender en adjunct-hoofdredacteur huidige waardenverklaren: ‘Maar moslims geven niets om republiek, ze weten tenslotte niet eens wat het woord betekent!’

Zonder al te veel tegenstrijdigheden onder ogen te zien, vervolgt de persoon die tussen 2009 en 2011 General Manager van LCI en President van Olympique de Marseille was: “We zullen er niet komen omdat het te complex is, de culturen te ver uit elkaar liggen en we langzaam op weg zijn naar de gemeenschap van een Engelse of Amerikaanse samenleving (…) maar ik zal blij zijn te zien dat de Republiek de zaken oppakt in eigen handen en controleert dit alles en genereert een gemeenschappelijke cultuur. Morgen is niet eergisteren!”

Regelgevende instantie voor audiovisuele en digitale communicatie Wij verzekeren onze collega’sHuffington Post Rapporten van kijkers hebben: We zijn gepakt. We bekijken de volledige beelden en onderzoeken de zaak indien nodig.»

READ  Volgende Euromillions My Milion Draw dinsdag 3 mei 2022: Speel online

Afgelopen november was de groep Canal + het onderwerp van rapporten na verklaringen van Cyril Hanouneh op C8, In het geval van Lolaga dan verder Een woordenwisseling met LFI-afgevaardigde Louis Boyard. Van Manuel Bompard tot Emeric Caron, veel Nupes hebben ook de woorden van Jean-Claude Dasir op sociale netwerken veroordeeld.