Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Hier zijn de eerste afbeeldingen van Samsung-horloges met dunne bezels

Hier zijn de eerste afbeeldingen van Samsung-horloges met dunne bezels

Journalist Roland Quandt deelde foto’s van de aankomende Samsung Watches op Twitter. Wat gedeeltelijk het ontwerp van de twee modellen detecteert.

Samsung Galaxy Watch 6 Classic demo // Bron: Roland Quandt

De afgelopen maanden deden geruchten de ronde over de volgende connected horloges van Samsung, de Galaxy Watch 6 en Galaxy Watch 6 Pro – of Classic. Hoewel de meeste geruchten tot nu toe tevreden waren met het onthullen van enkele van zijn kenmerken, ging de Duitse journalist Roland Quandt vrijdag een stap verder.

Twitter-perssite WinFuture Hij heeft al twee afbeeldingen gepost die marketing lijken te zijn voor de Galaxy Watch 6 en vervolgens de Galaxy Watch 6 Pro, voordat hij ze online op de Duitse site plaatste.

Afgeronde rand en dunnere randen

Met deze beelden kunnen we een ontwerp zien dat vrij veel lijkt op eerdere Samsung-horloges, vooral met de zeer taps toelopende nokken die het kastontwerp vierkant zouden verlengen. Er is ook een roterende rand rond de wijzerplaat van de Galaxy Watch 6 Pro, wat een back-up maakt van de bewering dat het horloge meer op de Galaxy Watch 4 Classic zal lijken dan op de Galaxy Watch 5 Pro.

Bovendien kunt u met de visuals ook een deel van het scherm in de hoes zien. Zoals je zou verwachten, zien de randen eromheen er veel dunner uit dan bij eerdere modellen, wat wijst op grotere breedtediameters voor een vergelijkbare algehele constructie.

Wat de functies betreft, wisten we dat de horloges baat zouden hebben bij de Exynos W930-chip en een optionele 4G-modem. De Galaxy Watch 6 wordt aangeboden in 40 of 44 mm, terwijl de Galaxy Watch 6 Classic profiteert van versies van 43 of 47 mm. Alle modellen hebben ook recht op een scherm beschermd door een saffierglas.

READ  Konami is achter de schermen actief in de franchises Metal Gear, Castlevania en Silent Hill

Ter herinnering: Samsung zou in de maand juli de Galaxy Watch 6 en Galaxy Watch 6 Pro aankondigen. We verwachten met name dat het geformaliseerd zal worden tijdens de Galaxy Unpacked-conferentie, waar de fabrikant zijn nieuwe opvouwbare smartphones, de Galaxy Z Flip 5 en Galaxy Z Fold 5, zal onthullen.


Gebruikt u Google Nieuws (Nieuws in Frankrijk)? U kunt uw favoriete media volgen. Hij volgt Frandroid op Google Nieuws (En numeriek).