Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Hier is het laatste Google Pixel-nieuws

Hier is het laatste Google Pixel-nieuws

Heeft u een Pixel-telefoon, horloge of tablet? U zult dus blij zijn te weten dat Google zojuist een nieuwe update voor zijn apparaten heeft uitgebracht, genaamd “June Features Drop”. In de software: Nieuwe functies voor uw foto’s, oproepen, beveiliging en meer.

Google Pixel 8a // Bron: Chloé Pertuis voor Frandroid

Ten eerste, Tweeling Nanohet meest efficiënte AI-model van Google voor taken op het apparaat, is nu beschikbaar voor de Pixel 8, Pixel 8 Pro en Pixel 8a als upgradeoptie.

Ter herinnering: Gemini Nano is de kleinere, efficiëntere versie van Google’s grote taalmodelsuite. Het is speciaal ontworpen om op apparaathardware te werken, waardoor het ideaal is voor taken die een snelle reactie vereisen (zoals het samenvatten van tekst).

Deze functie helpt de prestaties van het apparaat te verbeteren en het energieverbruik te verminderen. maar dat is niet alles! Gemini Nano wordt ook gebruikt om de transcriptie van in-app-gesprekken te verbeteren Recorder (audio-opnamen). Het kan nu zelfs de namen van sprekers detecteren en weergeven om de transcriptie van gesprekken te verbeteren. Deze functie is vooral handig voor studenten, journalisten en vele andere beroepen die aantekeningen moeten maken tijdens lezingen of vergaderingen.

READ  Sony denkt aan een radicale manier om illegale streams te blokkeren
Bron: Google

De Pixel 8a, Pixel 8 en Pixel 8 Pro kunnen dat nu Door verbinding te maken via USB-C bekijk je content op een groter scherm, zoals een computerscherm. Deze functie is ideaal voor mensen die op een groter scherm aan documenten moeten werken om een ​​video of presentatie te bekijken. Met een groter scherm kun je in de beste omstandigheden genieten van je favoriete content.

Bron: Google

Carrières Vind mijn apparaat Het is geoptimaliseerd zodat u uw telefoon kunt lokaliseren, zelfs als deze is uitgeschakeld of als de batterij leeg is, zodat uw locatiegegevens gecodeerd en privé blijven. Deze functie is vooral handig als uw apparaat verloren of gestolen is. maar dat is niet alles! Deze functie is ook perfect voor mensen die de neiging hebben te vergeten waar ze hun telefoon laten liggen. Met Find My Device kunt u uw apparaat eenvoudig binnen enkele seconden vinden.

Bron: Google

Pixels kunnen nu met één druk op de ontspanknop automatisch het beste moment voor een HDR+ foto selecteren, zodat je eenvoudig een foto maakt waarop je gezicht met een mooie glimlach scherp in beeld is. Je kunt handmatig kiezen welke lens je wilt gebruiken bij het maken van foto’s, zodat je meer controle hebt over het maken van de perfecte foto.

Nog een welkome nieuwe functie: u kunt nu rechtstreeks vanuit uw belgeschiedenis omgekeerd telefoonnummers opzoeken.

Andere nieuwe functies voor Pixel Watch en Pixel Tablet

Voor pixeluren:

  • Detectie van voertuigbotsingen is toegevoegd als nieuwe veiligheidsfunctie voor de Pixel Watch 2, waardoor je meer manieren hebt om veilig te blijven en hulp te krijgen wanneer je die het meest nodig hebt, zelfs als je geen Pixel-telefoon hebt.
  • U kunt nu uw PayPal-account aan Google Wallet op uw horloge koppelen, voor extra gemak de volgende keer dat u iets in de winkel gaat betalen.
READ  WhatsApp heeft een nieuwe interface

Voor Pixel-tablet:

  • Je Pixel Tablet heeft nu rijkere deurbelmeldingen in de hubmodus, zodat je een idee krijgt van wie er voor de deur staat. Je kunt met ze praten via een één-op-één-chat, of ze snel een antwoord sturen.
  • De nieuwe Google Home Favorites-widget geeft u sneller toegang tot uw compatibele aangesloten apparaten. Je krijgt snelle, aanpasbare bedieningselementen voor huisautomatisering op het startscherm van je telefoon en tablet, zodat je met slechts één tik toegang hebt tot de thermostaat of de verlichting kunt aandoen.