Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Hier is een lijst met compatibele iPhones

Zoals altijd na de aankondiging van een grote update van zijn besturingssysteem, heeft Apple de lijst met compatibele apparaten gedetailleerd. Drie iPhones zullen niet upgraden naar iOS 16.

Elk jaar schittert Apple met de lijst met apparaten die in aanmerking komen om de nieuwste grote update te downloaden. tijdens WWDCHet bedrijf lichtte natuurlijk de sluier op iOS 16, de volgende update gepland voor het einde van het jaar voor de iPhone. op het programma, nieuw vergrendelschermUpdates Voor Apple Pay, Plan en iMessageEn de Voor domotica met Matter. De wijzigingen worden door sommigen als licht beschouwd, maar voldoende om oude hardware buiten beschouwing te laten.

Youtube-linkAbonneer je op Frandroid

Lijst met iPhones die compatibel zijn met iOS 16

Hier is een lijst met iPhones die recht hebben op iOS 16.

Het is te zien dat Apple de eerste generatie iPhone SE verlaat. Daarmee biedt het merk geen ondersteuning meer voor het kleine vier inch-scherm van dit toestel. Ook de iPhone 6S en iPhone 7 blijven onder iOS 15 verboden. Twee generaties tegelijk besloot het bedrijf dan ook niet te volgen. Met andere woorden, er is nu een “Bionic” Apple-chip nodig om de nieuwe versie van iOS te gebruiken. Het is de eerste Apple-chip die het neurale motorcircuit van kunstmatige intelligentie integreert.

Vaarwel iPod Touch

iPod Touch ontvangt geen update voor iOS 16. Dit wordt sindsdien verwacht Apple kondigt het einde van de iPod aanEen verzameling producten die een hele generatie hebben gemarkeerd. Vanaf nu is iOS gewijd aan de iPhone.

READ  De oorsprong van het leven op aarde eindelijk verklaard dankzij monsters genomen van een asteroïde?

Om ons te volgen, nodigen we je uit om: Download onze Android- en iOS-app. U kunt onze artikelen en bestanden lezen en de nieuwste video’s bekijken op YouTube.