Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Hier is een computer voor studenten en studenten onder $ 250

Microsoft introduceerde Windows 11 SE en een laptop speciaal voor dit besturingssysteem. Op het programma: veiligheid, reparatie en lage kosten.

Microsoft Surface Laptop SE.

Microsoft Surface Laptop SE. // Bron: Microsoft

Op een evenement gewijd aan onderwijs presenteerde Microsoft een bestand laptop Surface voor studenten, docenten en studenten: Surface Laptop SE. Deze gaat door Windows 11 SE, versie ontworpen voor studenten van het nieuwe Microsoft-besturingssysteem. We vinden er ook Microsoft 365, dat wil zeggen, alles wat voorheen de Office-suite werd genoemd (Word, Excel, etc.) en meer.

meeslepende lezing

Natuurlijk zijn er enkele toepassingen aan de formule toegevoegd om deze educatieve computer aantrekkelijker te maken, zoals een modus genaamd ” meeslepende lezingHiermee kun je tekst op het grote scherm plaatsen om je erop te concentreren. De optie met meerdere vensters is ook beperkt tot twee apps tegelijk, om de focus te verbeteren.

Microsoft vertrouwt ook sterk op installatiegemak, dankzij contactloze implementatie. De gebruikerservaring voor kinderen is ook vereenvoudigd en veilig (vooral dankzij de toevoeging van de Nano-beveiligingsschakelaar. De Surface SE is ookCloud Computing Optimizer.

Nog een voordeel voor scholen: veel onderdelen zijn eenvoudig te vervangen. Redmond noemt het beeldscherm, de batterij, het toetsenbord en zelfs het moederbord.

eerlijk kunstpapier

Het laptopscherm heeft een afmeting van 11,6 inch en een resolutie van 1366 x 768. Hij is dus klein van formaat, met een gewicht van 1112,4 gram. Er zijn twee configuraties beschikbaar: één met de Intel Celeron N4020 en één met de N4120. Studenten kunnen rekenen op 4 tot 8 GB RAM en tussen 64 en 128 GB eMMC-opslag.

READ  Lenovo G27c-10 Review: betaalbare 27-inch FHD 165Hz-monitor

Op het moment van werken op afstand wordt een webcam met een resolutie van 720p/30 fps meegeleverd, evenals een microfoon en twee 2-watt luidsprekers. Om een ​​hoofdtelefoon aan te sluiten, kunt u een 3,5 mm jack-poort gebruiken, of zelfs een traditionele USB-poort en USB Type C.

De batterij, waarvan we de capaciteit niet kennen, kan volgens Microsoft tot 16 uur meegaan. Met een laadvermogen van 40 W duurt het 90 minuten om 80% van de autonomie te bereiken.

Surface Laptop SE-prijzen en beschikbaarheid

Er is slechts één kleur beschikbaar en de coating is van plastic. Geen wonder dat een computer wordt geadverteerd voor $ 249,99. We kennen de beschikbaarheid van Frankrijk nog niet, maar let op: het kan zijn dat het onze groene gebieden nooit zal bereiken.

Om Frandroid te volgen, nodigen we je uit om: Download onze Android- en iOS-app. U kunt onze artikelen en bestanden lezen en de nieuwste video’s op YouTube bekijken.