Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Hier is de noordelijke concurrent van de Bugatti Chiron

Hier is de noordelijke concurrent van de Bugatti Chiron

Ook in Noord-Europa weten we hoe het moet als het om sportwagens gaat. Een van de beroemdste bouwers van het noorden zijn Koenigsegg en Zenvo. De laatste is degene die zojuist alle informatie over zijn nieuwe creatie heeft vrijgegeven. Het heet Aurora en het zal worden geproduceerd in twee versies: Agil (Agile) en Tur (Touring), elk beperkt tot 50 exemplaren.

De Zenvo Aurora heeft de krachtigste V12-motor die ooit in een straatauto is gezien. -Zenvo

Een beetje stroom, veel kracht

Beide versies hebben dezelfde motor: V12 met 4 turbo’s en 3 elektromotoren. De kit ontwikkelt in totaal 1.850 pk! In de “Agil”-versie zijn twee elektromotoren die de voorwielen aandrijven, die elk 200 pk kunnen produceren, optioneel. De derde elektromotor, die de achterwielen aandrijft met een V12-motor, stelt u in staat om tot 36 km in 100% elektrische modus af te leggen, terwijl u met de geëlektrificeerde versnellingsbak de motor kunt starten en achteruit kunt schakelen elektrische modus.

De Zenvo Aurora heeft de krachtigste V12-motor die ooit in een straatauto is gezien. -Zenvo

Ultralicht

Allemaal gebaseerd op koolmonoxide geïnspireerd door Formule 1Daarom weegt de lichtste van de twee versies, de Agil, nog geen 1.300 kg. Met zijn grote achtervleugel, ontworpen om zeer scherp te zijn, zal hij 365 km / u kunnen halen. Het is erger dan de Tur-versie die volgens Zenvo 450 km/u zou kunnen halen! Ze hebben slechts een oogwenk nodig om van 0 naar 100 km/u te gaan: ongeveer 2,3 seconden.

Kleine technische wonderen, de Zenvo Aurora zal in 2025 in productie gaan en de eerste leveringen zijn gepland voor 2026.

READ  Meta is het doelwit van een klacht uit meer dan veertig Amerikaanse staten die het ervan beschuldigen de gezondheid van kinderen te schaden