Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Het mysterieuze virus dat sociale netwerken wakker schudt

Veel mensen in Lille klagen over symptomen die lijken op tonsillitis. Bewoners vragen zich af over deze epidemie.

Keelpijn, stemverlies en hoesten. Verschillende mensen in Lille hebben deze symptomen – bijna keelpijn – al enkele weken gemeld. Op sociale netwerken meldden inwoners van de stad allemaal dezelfde tekenen en klaagden ze over het lijden aan mysterieuze ziekten. Deze nieuwe epidemie wordt beschreven als:Een soort angina die iedereen had, ” U werd uitgenodigd om deel te nemen aan de discussies en kreeg momentum op sociale netwerken. De hypothesen volgen elkaar op (en zijn niet altijd dezelfde): de komst van de winter, als gevolg van verminderd respect voor barrièregebaren of de komst van een nieuwe variabele. In het licht van het opnieuw opduiken van deze ziekte, was een reeks populatie-PCR-tests negatief. Bewijs dat dit geen nieuwe vorm van Covid-19 is zoals gemeld Noord geluid. Eén ding is zeker: op sociale netwerken verspreiden opmerkingen over deze vreemde ziekte zich.

‘Covid-effect’

Wat artsen betreft, dit is niet het moment om je zorgen te maken. “Dit zijn zeer frequente ziekten, vooral als het klimaat verandert. Ik heb geen rare angina, geen abnormale activiteit, we hebben nu veel angina (voet – hand – mond). Aan de andere kant, als je hoest en keelpijn hebt, is de reactie echt een PCR-test.”, legt Dr. Audrey Lombart uit, geciteerd door het dagblad.

Sommige experts betreuren het “Covid-effect”. Philippe Froguel, een geneticus en hoofd van het European Genomic Institute of Diabetes, een internationaal onderzoeksinstituut dat speciaal is opgericht voor diabetes, obesitas en de complicaties ervan, wordt door de krant ondervraagd: “Tegenwoordig, als iemand eenmaal een scheet heeft, is er een klokkenluidersmechanisme dat afgaat. In 2020 is het interessant om op te merken dat Google-zoekopdrachten naar Covid-gerelateerde symptomen voorafgingen aan de tastbare verschijning en waarschuwingen van ARS of huisartsen. Hoe dan ook, het is grappig, want ik heb ook gemerkt dat in mijn lab veel mensen geluidsverlies ervaren. Maar ik denk niet dat er in het bijzonder in Lille iets gebeurt, daar hebben we geen bewijs van. Bovendien zijn degenen voor wie dit gebeurt, hier degenen die het masker minder dragen …“.

READ  Demontage: waar overschrijdt het besmettingspercentage nog steeds de 400? Raadpleeg de lijst

Video – Gezondheidsboek – Dr. Christian Recchia: “Covid, griep, verkoudheid, hoe onderscheiden we ze? Er is een belangrijke onderscheidende factor”