Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Het leger speelt een belangrijke rol bij de behandeling van patiënten met Kofi

Het uitzonderlijke gezondheidssysteem dat voor deze vierde dramatische golf van coronavirus in Martinique is gecreëerd, omvat onder meer een militaire eenheid genaamd MMR (Military Unit for Recovery).

De vierde golf van Covid op Martinique is een ongekende ramp * waarvoor de meest geavanceerde medische apparatuur nodig is, zoals MMR (militaire reanimatie-eenheid). Dit apparaat is sinds 2 augustus 2021 geïnstalleerd in de kelder van het Pierre Zubda Quetmann-ziekenhuis in Fort-de-France. Het staatshoofd is het origineel.

Dit proces heeft drie basiscomponenten. Een component om een ​​aantal gevoelige sites in deze gezondheidslogica te beveiligen, een logistieke component om de stroom van gezondheidsapparatuur te ondersteunen en een echte gezondheidscomponent van zorg of preventie.

Huisarts Jean-Claude, directeur van de militaire reanimatie-eenheid, hoogleraar geneeskunde op de intensive care

80 militaire zorgverleners zorgen voor COVID-19-patiënten met de meest ernstige vorm van de ziekte.

Corinne-Jean-Joseph en Guehm-Fresigne vatten hun bezoek aan het hart van deze militaire bergingseenheid samen.

MMR is geïnstalleerd in CHUM

* Vanaf 3 september 2021 wijst het epidemiologische punt dat door de prefectuur is gepost op 213 nieuwe gevallen binnen 24 uur, 462 ziekenhuisopnames, waaronder 124 gevallen in de intensive care en 10 extra sterfgevallen (of 487 sterfgevallen sinds het begin van de pandemie volgens CHUM).

Vaccinatie

Per 2 september 2021 hebben 108.344 mensen een enkele injectie gekregen en hebben 78.139 een injectie gekregen.

READ  "Nu is het het psychologische contract dat de professionele relatie doordringt"