Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Het land heeft volgens Bruno Le Maire “3 miljard euro aan extra inkomsten” vergeleken met de verwachtingen

Het land heeft volgens Bruno Le Maire “3 miljard euro aan extra inkomsten” vergeleken met de verwachtingen

De minister, die niet meedoet aan de parlementsverkiezingen, presenteerde opnieuw de “implementatie van het Nationaal Front of Nieuw Volksfront-programma” als een vogelverschrikker voor de financiën van het land.

Minister van Economie Bruno Le Maire bevestigde woensdag op BFMTV dat het land dit heeft gedaan ‘3 miljard euro overschot aan belastinginkomsten’ Vergeleken met zijn verwachtingen toen hem werd gevraagd naar de daling van het overheidstekort. “Ik kan u nu al vertellen dat onze belastinginkomsten vandaag goed zijn. Terwijl ik u spreek, hebben we 3 miljard euro aan belastinginkomsten meer vergeleken met wat in mei 2024 werd verwacht. Dit is goed nieuws.Hij wees erop.

In 2023 daalde het overheidstekort naar 5,5% van het bbp, wat meer is dan verwacht door de regering, die deze daling aan het begin van het jaar toeschreef aan belastinginkomsten die vorig jaar 21 miljard euro minder waren dan verwacht.

“incident”

“We hebben een crash gehad. Ik geef het grif toe. In 2023 heeft iedereen een crash gehad. Er is een crash van de inkomsten geweest, we zitten op 5,5 (% van het bbp) in plaats van onder de 5.Het erkende de minister, terwijl de Europese Commissie Frankrijk in de kijker zette vanwege zijn enorme overheidstekort. “In 2024 hebben we de noodzakelijke beslissingen genomen om op 5,1 (% van het bbp) te staan. In 2025 zouden we 4,1% moeten bereiken (…) en in 2027 zullen we op 3″ zittenHij vervolgde, binnen de grenzen van de Europese Commissie.

De minister, die niet meedoet aan de parlementsverkiezingen, presenteerde zichzelf ook opnieuw als een vogelverschrikker voor de financiën van het land. “Uitvoering van het programma van de Nationale Rally of het Nieuwe Volksfront”. “Ofwel liegen ze en doen ze niet wat ze zeggen en besparen ze geld ten koste van de Fransen, ofwel verhogen ze de belastingen om de doelstelling onder de 3% te houden, ofwel liegen ze niet, maar zullen ze, met de ondersteunende cijfers, er wel overheen gaan het tekort de komende jaren met 7% te verminderen.”En het lot.

READ  BFMTV en RMC gaan officieel over in handen van reder CMA CGM