Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Het Kremlin beschouwt de recente uitspraken van Macron over het sturen van troepen naar het veld als ‘buitengewoon gevaarlijk’.

Het Kremlin beschouwt de recente uitspraken van Macron over het sturen van troepen naar het veld als ‘buitengewoon gevaarlijk’.

” data-script=”https://static.lefigaro.fr/widget-video/short-ttl/video/index.js” >

Dat schat de president van de republiek donderdag in een interview gepubliceerd door een tijdschrift De econoom En dat we ‘de vraag zouden moeten stellen’ of Moskou de ‘frontlinies’ zou binnendringen en Kiev daarom had gevraagd.

Het Kremlin oordeelde vrijdag “Zeer gevaarlijk” In de woorden van de Franse president Emmanuel Macron, die zijn controversiële standpunt over de mogelijkheid om grondtroepen naar Oekraïne te sturen opnieuw bevestigde. “Frankrijk, in de persoon van het Franse staatshoofd, blijft voortdurend de mogelijkheid van zijn directe betrokkenheid ter plaatse bij het conflict rond Oekraïne ter sprake brengen.Dat zei de Russische presidentiële woordvoerder Dmitri Peskov tegen de pers. Hij voegde eraan toe: “We volgen dit alles zorgvuldig en we gaan door en zullen onze speciale militaire operatie (in Oekraïne) voortzetten totdat alle gestelde doelen zijn bereikt.”Hij heeft het voltooid.

In een interview met het weekblad De econoomEmmanuel Macron nam donderdag zijn standpunt in over het mogelijk sturen van troepen naar Oekraïne. “Als de Russen de frontlinies kunnen doordringen, als er een Oekraïens verzoek is – wat vandaag niet gebeurt – dan moeten we onszelf die vraag terecht stellen.”Dat zei de Franse president. Hij veroorzaakte eind februari controverse toen hij beweerde dat het niet de bedoeling was om westerse strijdkrachten naar Oekraïens grondgebied te sturen “is uitgesloten” In de toekomst. De meeste Europese landen, evenals de Verenigde Staten, vielen duidelijk op, hoewel sommige sindsdien een stap in deze richting hebben gezet.

READ  De Polisario was boos over het hoogspanningslijnproject dat werd gebouwd door het National Office of Electricity and Water

” data-script=”https://static.lefigaro.fr/widget-video/short-ttl/video/index.js” >