Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Het kost me maar…”: Tomer Sisley heeft vertrouwen in zijn onvermoeibare strijd om het lichaam van een droom te krijgen

Het vierde seizoen van de serie Balthazar Het landt op schermen vanavond om 21:10 uur op TF1. de acteur Tomer Sisley Hij zal opnieuw de rol van een excentrieke keuringsarts op zich nemen, zoals kijkers ontdekken Constance Lab In de rol van kapitein Camille Costes die de zware taak op zich neemt om mensen het vertrek van Hélène de Fougerolles te laten vergeten.

Op zevenenveertigjarige leeftijd had Tomer Sisley niet langer het recht zijn lichaam te verwaarlozen. De titel van de liedjesreeks is een ware workaholic als het gaat om fit blijven. over het team, is gefascineerd door zijn atletische routine en de relatie die hij heeft met zijn lichaam, dat ook het instrument van zijn werk is. Toen legde hij uit:Ik ben dus zeer attent op mijn lichaam. Ik slik bijvoorbeeld geen pijnstillers, ik wil weten waar mijn lichaam is en de pijn zegt het.

De in Duitsland geboren acteur is er trots op te kunnen zeggen dat dit werk loont en hem in staat stelt zijn beroep uit te oefenen in soms verrassende omstandigheden: “Voordat ik in Praag ging filmen, brak ik mijn schouder op drie verschillende plaatsen. De hele planeet, inclusief de privé-chirurg van de Tsjechische president, heeft me opgedragen mijn arm te immobiliseren. ‘Leg me gewoon uit welke bewegingen ik moet vermijden,’ zei ik en draaide me om, met bungelende armen. Een maand later vertelde een specialist in Frankrijk me: “Ik heb nog nooit iemand zo snel zien herstellen van een breuk.” (…) Maar ik moedig niemand aan hetzelfde te doen, daar moet je je lichaam goed voor kennen en ik ook, want ik heb veel gesport, en ik ben eraan gewend.

READ  Philippe Lacheau amoureux : trusts sur son couple avec Elodie Fontan

De ster van Largo Winch is ook teruggekeerd naar de moeilijkheden om zijn lichaam te onderhouden, vooral door bodybuilding te beoefenen. “Ik doe het goed omdat ik het als een deel van mijn werk beschouw, maar het kost me wel wat. Dus eet sperziebonen en eiwitten‘”, vertelde hij aan L’Equipe voordat hij bevestigde dat hij van plan was zijn leven als Marlon Brando te beëindigen: door zich te voeden met Kinder. Tot slot wilde de ster zijn fans nog geruststellen met een humoristische toon: “Maar ik zei niet dat ik meteen zou stoppen, huh, je ziet ze nog een beetje, mijn spieren.