Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Het Israëlische leger kondigt om veiligheidsredenen de sluiting van scholen aan

Het Israëlische leger kondigt om veiligheidsredenen de sluiting van scholen aan

” data-script=”https://static.lefigaro.fr/widget-video/short-ttl/video/index.js” >

Zaterdag hield Iran een schip vast in de Golf, beschuldigde het ervan “geassocieerd” te zijn met Israël, en dreigde laatstgenoemde te reageren op de dodelijke aanval die het begin april uitvoerde op het Iraanse consulaat in Damascus, die door de Hebreeuwse staat.

Het Israëlische leger heeft zaterdag aangekondigd dat Israël, alert op de dreigementen van Iran om aanvallen uit te voeren, scholen zal sluiten en bijeenkomsten zal beperken om veiligheidsredenen. Vanaf zondag, de eerste dag van de week in Israël. “Educatieve activiteiten, uitstapjes en uitjes” Legerwoordvoerder Daniel Hagari zei in een videoboodschap dat school- en buitenschoolse activiteiten zijn opgeschort.

Hij besloot het te beheren “Betreffende de veiligheidsomstandigheden” Het is in dit stadium twee dagen geldig, zondag en maandag. Als onderdeel van deze beperkingen wordt ook de receptie in het recreatie- en excursiecentrum geannuleerd. Naarmate Pesach dichterbij komt, zullen bijeenkomsten in de open lucht beperkt zijn tot 1.000 mensen, terwijl het aantal beperkter zal zijn in de grensgebieden van het land, waar de stranden gesloten zullen zijn.

Professionele activiteiten worden niet beïnvloed door deze beperkingen. De legerwoordvoerder riep de bewoners daartoe op “Waakzaamheid en verantwoordelijkheid”. “De verdedigings- en aanvalssystemen van de luchtmacht staan ​​paraat en tientallen vliegtuigen zwerven door de lucht, voorbereid en paraat (…) We hebben een uitstekend luchtverdedigingssysteem, maar de verdediging is niet luchtdicht.”voegde hij er nog eens aan toe.

Minister van Buitenlandse Zaken Israel Katz van zijn kant gaf aan dat hij een geplande reis naar Oostenrijk-Hongarije met de families van de gijzelaars in Gaza had geannuleerd. Iran beloofde te reageren na de bloedige aanval op zijn consulaat in Damascus op 1 april, een operatie waarvoor Israël verantwoordelijk wordt gehouden. De Amerikaanse president Joe Biden zei vrijdag dat hij verwachtte dat het Iraanse akkoord zou worden aangenomen “bijna” voor het werk.

READ  Minstens vier doden en 30 gewonden bij ontspoorde trein in Beierse Alpen

” data-script=”https://static.lefigaro.fr/widget-video/short-ttl/video/index.js” >