Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Het is oplichterij”, ergert Marine Le Pen

“Het is oplichterij”, ergert Marine Le Pen

De plafonds zijn gebaseerd “op jaren waarin de import nooit zo groot was”, merkt het hoofd van de partijgroep Front National in de Nationale Assemblee op. “Als we het importniveau van de afgelopen twee jaar voortzetten, zullen onze boeren sterven”, voegde hij eraan toe.

gepubliceerd


Leestijd: 1 minuut

Marine Le Pen, hoofd van het Front National-blok in de Nationale Assemblee, 20 maart 2024 over France Inter.  (Frankrijk Inter/Radio Frankrijk)

Er werd een overeenkomst bereikt tussen de landen van de Europese Unie en het Europees Parlement om een ​​deel van de Oekraïense landbouwimporten vrij te stellen van douanerechten. “Het is geen concessie, het is oplichterij.”Kritiek, woensdag 20 maart Over Frankrijk Inter Marine Le Pen, leider van de partij Front National in de Nationale Assemblee.

Deze overeenkomst verlengt met een jaar de vrijstelling van douanerechten die aan Oekraïne is verleend voor twee jaar, en combineert deze met… “beschermingsmechanismen” Gericht op enkele gevoelige producten. Marine Le Pen verwijst naar deze overeenkomst. Er wordt van uitgegaan dat de vastgestelde maximumlimieten daarop zijn gebaseerd “Door de jaren heen is de import nog nooit zo groot geweest.” “Als we het importniveau van de afgelopen twee jaar voortzetten, zullen onze boeren sterven en zullen hele sectoren instorten.”Benadrukt.

READ  "Massive battle" tegen branden, Europa stuurt 200 brandweerlieden als versterking