Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Het is een ramp: The Day Before werd na de release vernietigd op Steam, en het is erger dan we dachten

Het is een ramp: The Day Before werd na de release vernietigd op Steam, en het is erger dan we dachten

Spelnieuws Het is een ramp: The Day Before werd na de release vernietigd op Steam, en het is erger dan we dachten

delen:


Gisteravond, en ook gisteravond, was niet iedereen echt aan het feesten in de videogamebranche. Terwijl sommigen een trofee mee naar huis namen op het Game Awards-podium, verzamelden anderen een regen van groen hout op Steam. Gisteren werd ook The Day Before gelanceerd, een online ervaring die op de een of andere manier een MMO combineert met een post-po-wereld vergelijkbaar met The Last of Us.

De grote dag was de dag ervoor en het was verre van een feest

Na maandenlange stilte, wat de applicatieontwikkelaars niet noodzakelijkerwijs geruststelt gisteren Ze hebben eindelijk de beslissing genomen om de sluier over de toekomst van hun online game op te lichten. Zoals het gebeurt, De titel werd aanvankelijk gekozen om in Early Access te lanceren, waarmee spelers de game kunnen bemachtigen, uitproberen, feedback kunnen geven aan de studio en met een gerust hart verder kunnen gaan. Dit is wat er op zijn best had moeten gebeuren, maar dit is niet het scenario dat daadwerkelijk is gebeurd: Ontwikkelaars gisteren Ik heb precies het tegenovergestelde meegemaakt!

Het is een ramp: The Day Before werd na de release vernietigd op Steam, en het is erger dan we dachten

Sommige spelers zijn daar al een tijdje van overtuigd gisteren Het is een vochtig sarcasme. Ze wilden het echter graag zelf ontdekken, vooral omdat de ontwikkelaars onlangs terugkwamen met een persbericht Om te bevestigen dat de vorige dag geen oplichterij was waar veel spelers al over klaagden. Helaas is het sinds de lancering duidelijk dat de game zijn beloften helemaal niet waarmaakt, en zelfs de indruk wekt dat er over gelogen is. race resultaten, gisteren Het vervreemdde spelers nog meer en was bijzonder agressief op Steam.

READ  Hoe u de lanceringsconferentie live kunt volgen

De volgende dag doet de dag ervoor zoveel pijn

Binnen een paar weken, gisteren Het veranderde van het spel dat het meest aan Steam-verlanglijsten werd toegevoegd, tot het meest gehate spel aan het einde van het jaar. De afgelopen twaalf maanden zijn echt een beproeving geweest voor de Fntastic-studioteams. Na een reeks slecht nieuws en harde opmerkingen van spelers gaat de slechte pers live verder op Steam met de eerste terugkeer van Early Access. Sinds de lancering, nog geen vierentwintig uur geleden, De game heeft al meer dan 11.500 recensies bereikt, waarvan 11.588 op het moment van schrijven.

Zoals u zich kunt voorstellen, zijn ze allemaal negatief, tot op het punt van aanbeveling gisteren Het kan niet eens 20% bereiken. Het ontving 84% van de recensies als “zeer negatief”. gisteren Hij maakte degenen boos die hem een ​​kans wilden geven. Maar ze trokken zich na een paar minuten spelen snel terug door Steam om betaling te vragen. ” Geweldig spel verkocht voor 40 euro “,” 30 minuten was voor mij genoeg tijd om te beseffen dat deze wedstrijd het niet waard was “,” In feite een fraude die gepland was “,” Echt een ramp », kunnen we onder meer lezen op de Steam-pagina waarop de beoordelingen van de game staan ​​vermeld.

READ  'Een keerpunt in de astronomie': de James Webb-ruimtetelescoop heeft zijn eerste beelden van een exoplaneet onthuld

gisteren

Spelnieuws

Overlevingsspel The Day Before haalt nieuws, maar we weten helemaal niet of het goed is of niet

Spelnieuws

De multiplayergame Last of Us is opnieuw uitgesteld en opnieuw beschuldigd van plagiaat!

Spelnieuws

“Beschuldig ons niet van fraude”, de ontwikkelaars van The Day Before hebben genoeg van de opmerkingen van internetgebruikers