Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Het is een fenomeen dat steeds meer volgers krijgt in Frankrijk

Het is een fenomeen dat steeds meer volgers krijgt in Frankrijk

De trend van “mysteriepakketten” heeft al geruime tijd steeds meer fans in Frankrijk. Mensen die zichzelf toestaan ​​te experimenteren, kopen deze verloren of vergeten pakketten in de hoop op een goede verrassing.

In Cotentin het jonge bedrijf winbox 'Den Haag heeft zojuist een uitverkoop georganiseerd' Mysterieuze pakketten “Zaterdag 10 februari. Dit evenement was erg populair en er deden honderden mensen mee. Kopersprofielen variëren. Sommigen, zoals Gwendolyn, die haar man was komen vergezellen, lieten zich nieuwsgierig maken in de hoop de top te bereiken.

Mijn partner staat in de rij. Ik heb dit op de netwerken gezien en het gebeurde daadwerkelijk in Den Haag. Deze keer wilde ik het met eigen ogen zien. We weten het niet, misschien komen we wel een paar goede dingen tegen, wie weet? Het is winnen of verliezen. Wij proberen te zien », legt de jonge vrouw uit in een getuigenis uitgezonden door de site Actu.fr.

Voor anderen die naar het evenement kwamen, was het idee niet erg overtuigend. ” Ik ben benieuwd, maar niet overtuigd. Als we vandaag de dag alles zien wat we kunnen bestellen tegen belachelijke prijzen op internet… en als je erover nadenkt, is het een keer gekocht door de eerste ontvanger, een tweede keer op het platform, een derde keer door mensen hier en misschien wel de morgen voor de vierde keer op Leboncoin? Dat maakte Brigitte aan dezelfde bron bekend.

Bovendien hebben andere hooggeïnvesteerde kopers een speciaal budget gereserveerd om ‘mysteriepakketten’ te kopen. Dit is het geval voor Alexandra, een moeder die een budget van € 50 opzij heeft gezet, waarvan ze duidelijk hoopt dat het winstgevend kan worden. Kort gezegd: ik heb een telefoonhoesje, een basketbalshort en een connected horloge. ” Ik heb een kleindochter die om gezondheidsredenen regelmatig herinneringen nodig heeft. Misschien kan dit haar helpen? “De moeder van het gezin bevestigde het Actu.fr.

Binnen drie uur werd twee ton aan ontbrekende pakketten verkocht

Voor het bedrijf achter het evenement is de verkoop van “ ontzetting “Puzzels” zijn vooral een gelegenheid om een ​​vriendelijke tijd door te brengen. ” Wat we mensen proberen duidelijk te maken is dat deze momenten leuk zijn om samen door te brengen en te delen, maar dat je niet op deze pakketten moet vertrouwen om rijk te worden. », uitgelegd aan Actu.fr Simon Amouric, voorzitter winbox. De verkoop van zoekgeraakte pakketten bloeit bijna overal in Frankrijk. Dit weekend werd in de Ariège in slechts 3 uur twee ton pakketten verkocht.

READ  Voedselinflatie: Bruno Le Maire wil "gerechtigheid voor de consument" en geeft fabrikanten "tot eind mei" de verplichting om prijzen te verlagen